| pisicutzza990 a întrebat:

Stiu ca am mai pus o intrebare asemanatoare..Deci :
Cum stiu daca un baiat ma place? Acum trei zile eram afara, la banca.Si a venit el, din pacate nu m-a salutat.Dar o prietena a auzit ca inainte vb cu un prieten de-al lui de mine.Se uita la mine cand eu ma uitam in alta parte,sau se uita cu coada ochiului,si eu faceam la fel.
Acum doi ani eram cu el in clasa,dar el s-a mutat la alta scoala, tot in acelasi oras.Am auzit ca vrea sa se mute, dar bunica nu prea vrea.Si lui i-a placut de mine,si mie, si inca imi mai place.Toata ziua ma gandesc la el. Apropo,da stiu, am 12 ani.Dar nici nu ma gandesc sa fiu cu baieti de acum,de la 15, 16 ani.
Vreau doar sa aflu daca ma place.Am citit la zodii si scrie exact ce se va intampla, uitati la mine :
SCORPION

a)Ziua norocoasa : Marti;
b)Calitatile zodiei Scorpion
pasional, protectiv, magnetic, energic, emotional, captivant, intens, tenace
c)64% - dragoste

1. Azi, 19.09.2013
Horoscop dragoste Scorpion: Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, intalnirile pot fi cu totul surprinzatoare sau intermediate de vreun prieten.

2. Maine, 20.09.2013
Horoscop dragoste Scorpion: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

3. Poimaine, 21.09.2013
Horoscop dragoste Scorpion: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Este suuper, si exact ca in realitate. Uitati la el :
TAUR

a)Ziua norocoasa : Vineri;
b)Calitatile zodiei Taur
iubitor, matur, protector, serios, calm, loial, binevoitor, amical
c)89% - dragoste

1. Azi, 19.09.2013
Horoscop dragoste Taur: Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare.

2. Maine, 20.09.2013
Horoscop dragoste Taur: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

3. Poimaine, 21.09.2013
Horoscop dragoste Taur: Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea.

Este adevarat si al el, pentru ca eu chiar vreau sa-l va si sa vb cu el.Ma puteti ajuta? FUNDA!

P.S. : Are tot aceeasi varsta ca mine.

5 răspunsuri:
| Adredemesconf a răspuns:

Nu mai asculta de porcariile astea de zodii...crezi ca stelele pot prezice viitorul? Sunt numai niste bazaconii.
In legatura cu intrebarea ta, stai tu linistita ca o sa ai timp si de baieti. Incearca sa-ti faci curaj si sa vorbesti cu el.
Bafta! :*

| MisFit20 a răspuns:

Vorbeste cu el fara sa tii cont de zodii si alte porcarii, de ce nu iti faci curaj? Ai ceva de pierdut. Mult norocbig grin

| pisicutzza990 explică (pentru MisFit20):

Mersi :* Stiu,as fii vorbit,dar tot eu sa incep prima? Baietii trebuie sa faca primul pas,si in plus,nici nu stiu ce sa zic. Oricum, luni s-ar putea sa se transfere, ca azi o colega crede ca a vazut-o pe bunicasa, nu stie sigur, dar sper sa fie adevarat.

| pisicutzza990 explică:

Acolo este : ''Dar bunica lui nu prea vrea''. Scuze, am uitat sa pun ''lui''.

| pisicutzza990 explică:

Apropo,scuze pentru greseli, dar ma grabeam.