| larisa2445 a întrebat:

Stiu ca ati mai auzit intrebarea asta dar:nu stiti filme gen Dear John,The last song,Mean girls, LOL.
Am pus intrebarea aceasta deoarece la celelalte raspunsuri cu nume de filme.le-am vazut deja.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Poti incerca:
A walk to remember
Sweet November
Friends with benefits
Bad teacher
Pretty Little liars (serial)
How I met your mother (serial)

| larisa2445 explică (pentru OhFuckIForgotMyNameAgain):

Daca nu te superi nu imi poti face un mic rezumat la "how i met your mother"ca la celelate m-am uitat..in special Pretty little liars:X:X?

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns (pentru larisa2445):

Pai in "How I met your mother" este vorba despre un tata care le povesteste copiilor cum a cunoscut-o pe mama lor. Incepe sa le povesteasca de prin 2000 si ajunge pana in 2012 ( in toamna aprare ultimul sezon). Cel care povesteste (ted) are doi prieteni care se casatoresc, un prieten burlac si o fata din Canada pe care o intalneste in primul episod. Burlacul, Barney, este sufletul serialului. Canadianca, Robin, este o baietoaica incurabila iar Lily si Marshal sunt cei doi casatoriti nedespartit. Nu ai cum sa te plictisesti la serialul asta avand in vedere ca pana in prezent ( 7 sezoane) nu a aparut "mama" copiilorhee hee. Este foarte tare serialul. Are de toate: dragoste, comedie, actiune, drama. merita vazut!

| larisa2445 explică (pentru OhFuckIForgotMyNameAgain):

Mersi:*Am incercat sa il caut si nu gasesc:-

4 răspunsuri:
| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Incearca pe vplay