Buna Partea buna la tot mesaju tau e ca sunt si baieti care pun suflet Oricum, chiar daca ea ti-a confirmat ca sunteti impreuna, mai trimite-i mesaje, sun-o si impacati-va si pe viitor incearca sa lasi tu de la tine, daca ea nu lasa Oricum cateva zile de liniste fac bine pentru toata lumea, la nervi ai unele ganduri iar pe urma iti pare rau
Desi m-am chinuit sa descifrez mesajul tau o sa-ti raspund cu drag.
Si eu sunt tot mai "ca fetele" asa cum spui tu ...nu este nimic rau sa pui suflet ba din contra. Sfatul meu este sa porti discutii normale si rationale cu ea...cat se poate de mature si firesti. Daca ai o problema discut-o cu ea fara sa va certati si daca ea nu-ti poate vb frumos atunci ignor-o pana isi da seama ca nu e normal si vine singurica la tine.
Ai spus ca ti-a scris ca te iubeste desi v-ati certat deci este de ajuns. Nu exagera prin a cere atentie de la ea ca nu faci decat s-o indepartezi. Las-o sa-i revina "cheful" de tine si vei vedea ca o sa fie mai bine.
Bafta multa si iubiti-va mult!
Si eu sunt un baiat sensibil si nu stiu cum drk fac dar dau numai de fete rebele pff in fine sfatul meu pentru tine e sa luati o pauza de cateva zile apoi sa o cauti si sa.i vb frumos