anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca e o intrebare de gradinita dar sunt panicata si vreau cateva pareri big grin

Alaltaieri seara am iesit cu un grup de prieteni si cu putin alcool m-am sarutat cu un baiat (pe care il plac si am mai vb inainte cu el dar el nu pare sa ma placa). Problema este ca el are prietena, ea nu a fost de fata (normal) iar eu stiam ca are dar nu mi-a pasat laughing
Ieri mi-a dat mesaj si mi-a spus ca ce a fost aseara nu se mai poate intampla ca era beat si spera sa ramana intre noi. iar eu am spus ca e ok si sper ca nu i-am facut probleme. Azi mi-a dat mesaj ca vrea sa vorbim dar nu azi, maine... si acum sunt panicata. Ce vrea? Daca a aflat prietena lui? Nu ma pot gandi la alt ceva decat ca a aflat prietena lui si vrea sa ma bata laughing)

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Să te bată? Ar fi proastă să recurgă la așa ceva + asta e s-a întâmplat, ce poate ea să facă e să se despartă de el și să vă lase pe amândoi să vă pupați în continuare.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Sincer, a fost urât ce ai făcut pentru că nici ție nu ți-ar plăcea să ți se întâmple asta și de cele mai multe ori să știi că roata se întoarce.
Posibil să vrea să vorbească ceva în legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau să vrea să înceapă să ieșiți și d-astea.
Depinde de mentalitatea sa și de altele.
Până la urmă când faci o greșeală, trebuie să ți-o asumi..de fapt când faci orice, trebuie să te gândești și la ce e bine și la ce nu.
O seară plăcută!

| AFR81 a răspuns:

Din moment ce ai spus ca stiai ca are prietena si ai facut ce ai facut cu el si nu ti-a pasat, normal ar fi sa nu iti pese nici acum ca vrea sa vorbeasca cu tine. N-ar trebui sa-ti pese nici ca prietena lui ar dori sa te bata. Logic, nu?

| Alexutza27 a răspuns:

Mersi de pareri big grin va zic maine care e treaba si ce voia de fapt