| MANUMEBB a întrebat:

Buna TPU.Stiu ca e o intrebare prosteasca dar voi credeti in chestia aia, daca va uitati la ceas la si 59 nu va iubeste, la fix va iubeste si tot asa?
De la o vreme si ma jur ca nu exagerez ma uit la ceas numai la si 59. Voi ce parere aveti despre asta?

5 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Eu mai mereu ma uit la fix, chiar si acum m-am uitat la 20:00 fara sa vreau, nu cred in asta doar ca in timpul orelor imi place sa oftic colegele ca ma uit la fixlaughing

| EUSIATIT a răspuns:

Prostii [ citi ani ai?] se pare ca esti ff mica incit sa crezi aceste lucruri. poate crezi ca daca ti trece pisica neagra pe linga tine,, ce se intimpla. nu ti merge mine? Hai ca nu are legatura ora cu iubirea [ora fixa] haha m ai facut sa rid.

| ramo25 a răspuns:

Buna! Eu sincer nu cred in asa ceva, adica asta e parerea mea. Faptul ca te uiti "numai la si 59" este o simpla coincidenta. Adica gandeste`te, daca ai prieten/a, care tine la tine si te iubeste, iar tu te uiti la ceas la si 59 de minute el/ea nu te mai iubeste sau nu mai tine la tinelaughing) Sunt doar aberatii. Si eu uneori la scoala. de plictiseala ma uit la ceas si ma amuz pe treaba asta ca niciodata nu nimeresc nici la fix, nici la si 59laughing)
Crede`ma nu trebuie sa dai importanta acestor lucruri. E la fel ca si treba cu oglinda care aduce 7 ani de ghinionoh go on sau cu pisica neagralaughing
Asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat
:*

| bibyyy143 a răspuns:

Eu nu prea cred ca e adevarat... dar depinde si cine nu te mai iubeste...

| Xpert a răspuns:

Nu, aceste lucruri sunt inutile! aceste spuse sunt create de oameni (prosti de asemenea) din simpla intuitie! lucruri ca asta ne arata judecata si puterea de gandire! oamenii nu sunt perfecti si datorita acestui lucru creeaza zvonuri inutile!
numai bine!