| adrianutza14 a întrebat:

Stiu ca intrebarea mea pare foarte proasta dar nu am ce face.Problema e ca m-am indragostit de un baiatbatting eyelasheseste cu un an mai mare ca mine. Problema mea e ca nu stiu cum am reusit sa ma indragostesc de el.La inceput cand statea prin preajma mea simtiam ca el urasc. Acum cateva zile nu stiu cu dar a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult.Acum sunt super speriata deoarece cred ca pr lui si-a dat seama ca imi place de el si i-a spus deoarece i-am vazut at cand vb se uitau la mine.Sunt foarte ingrijoarata pentru ca dupa ce i-am vazut ca se uitau la mine am obs si ca baiatul de care imi place a plecat fara sa spuna nimic si dupa aia nu l-am mai vazut. Spuneti-mi voi ce sa fac? Daca a aflat si nu simte la fel? Ce sa fac? Imi este foarte frica si rusine...sad

2 răspunsuri:
| diwa a răspuns:

In primul rand, daca are prietena, nu ar trebui sa te bagi, nu e ok sa desparti 2 persoane. Parerea mea e sa te comporti ca si cum NU iti place de el, cel putin pana se desparte de prietena lui (daca se desparte), daca nu, multumeste-te sa fiti doar amici. Plus ca, el isi va face in mod sigur o parere foarte urata despre tine daca o sa incerci sa te dai la el, sau sa stai mai mult pe langa el, sau sa-i faci prietena geloasa, sau chiar sa-i desparti, deci ar putea iesi nasol. Ori ai rabdare pana se despart, ori te resemnezi. Cati ani aveti voi2?

| adrianutza14 explică (pentru diwa):

Pai nu are prietena ....si ani nu conteaza big grin