| lolalora a întrebat:

Buna TPU stiu ca mai multi ua pus intrebarea asta dar vreau sa stiu cum a fost primul vostru sarut! nu vreau raspunsuri ca: super, misto, scurt i lipicios din asteaoh go on sa povestitihappy sa imi aratati ca va pasa:X:X si ca, chiar va placut!:X:X

3 răspunsuri:
| stweety10 a răspuns:

Primul meu sarut a fost cu primul meu prieten cu care mai sunt si acum, eu si acum imi aduc aminte cum a fost prima data, el mi-a zis ca nici nu si-a dat seama ca pentru mine era primul sarut, el a preluat initiativa si eu doar m`am lasat condusa si asa pe parcurs am invatat si eu sa sarut mai bine. Si inainte eram asa rusinata ca o sa isi dea seama ca n`am mai sarutat si ca o sa rada de mine, dar nu a fost deloc asa, mi-a zis ca e chiar foarte bucuros ca nu m`am mai sarutat cu nimeni in afara de el. In ziua cand am invatat sa sarut nu m`am dezlipit deloc de iubi meu, il sarutam din 2 in 2 minutehee hee, stiu ca poate voua vi se pare ca eram obsedata, dar nu e deloc asa, pur si simplu era ceva nou pentru mine si imi placea, acum daca as putea as mai vrea sa traiesc emotiile primului sarut :X

| xUrsuletz a răspuns:

Ce intrebare:X De fiecare data cand ma gandesc la asta simt fluturi in stomacbatting eyelashes( chiar si acumlaughing ). A fost ceva special care ti se intampla doar de cateva ori in viata:X Cand s.a apropiat am inceput sa am fluturasihee hee Nici nu pot descrie acea unica senzatie:X
A fost intr-o miercuri parca thinking Eram la scoala. M-am combinat cu cineva din alta clasahappy Cand el a precat eu mai aveam o ora, si noi eram la etaj( unde avem clasele ) si la scari cand a plecat m.a sarutatX: Este ceva incredibil:X Tu ai avut parte de primul tau sarut?happy

| 07noi2 a răspuns:

A fost pur si simplu perfect! Eram in discoteca, petreceam bineinteles dar inca nu eram impreuna. El era dj, imi lasasem poseta la el si l-am rugat sa mi-o dea dar mi-a pus o conditie aceasta fiind sa il sarut i-am oferit un raspuns negativ bineinteles. Atunci l-am :* pe obraz dar s-a intors dar asta a fost un simplu "pup" love struck. cand am plecat acasa m-a luat de mana si cand am ajuns in fata casei m-a luat usor de corp si m-a sarutat. A fost o seara de neuitat, fiind primul sarut! love struck