| Bubble13 a întrebat:

sufar foarte mult din cauza unui baiat...prima mea dragoste adevarata si nu stiu ce sa mai fac, cand vad pozele cu el imi vine sa plang, si nu cred ca ma voi mai indragosti niciodata de nimeni asa, va rog sa ma ajutati sa il uit...sunt foarte deprimata de la o perioada, se intelege ca

5 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Buna si eu am avut parte de asa ceva insa intradever prima iubire nu se uita niciodata insa iti dau un sfat sterge toate pozele ca el tot ce iti aduce aminte de el petreceti timpul ca prt si nu uita sa fi fericita sh sa iti gasesti pe altul.stai calma timpul va rezolva orice problema o sa vezihappybafta

| NoUseForAName a răspuns:

Te rog eu nu te simti vinovata si incearca sa gasesti pe cineva sa te consoleze si sa inteleaga prin ce treci. O prietena, un amic apropiat. Daca vrei sa il uiti trebuie sa nu te mai gandesti la el, sa iesi afara la distractie, sa mergi la "agatat" si doar prin acest fapt vei putea sa uiti candva de el. Nu are rost sa suferi din cauza unui baiat... Meriti mai mult.

Pupici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca-l placi.
Si esti chiar asa sigura de ce se va intampla in viitor? Ai ghicit in stele?winking
Mai sunt 1OOO de baieti pe Terra.

P.S.:Mai pune mana pe o carte.

| EyeCandy a răspuns:

Incearca sa iei totul de la inceput happy nu te mai uita la poze cu el,refati viatawinking eu cred ca ar trebui sa iti gasesti alt prieten,unul care intr-adevar sa te merite si sa te pretuiasca. poti sa uiti de el incercand sa iesi cu prietenele, prin oras, sa vorbesti cu ele despre baieti sau sa faci orice iti place tiewinking nu mai fi trista din cauza lui :*

| niko_7262 a răspuns:

Pffff...In primul rand trebuie sa te opresti serios din plans. Nu ai sa castigi nimic daca stai in fata calculatorului plangand dupa el.In primul rand, da naibilor pozele alea, pentru ca tanjind dupa el n-ai sa-l uiti, pun pariu. Al doilea pas, iesi din casa, plimba-te, ia aer, iesi la un suc, plimbare, ce vrei tu, cu prietenele, scoate catelul la plimbare daca ai. Oricum nu sta inchisa in casa, te prinzi tu de ce.
Si apoi spune-ti ca poate nu a fost dragoste adevarata, sa stii ca mintindu-te cateodata functioneaza...Ia viata de la capat si iesi la lumina.
Daca vrei sa-l uiti, inseamna ca nu a fost pentru tine. Nu ai fost atat de indragostita, si in niciun caz el nu e soulmate-ul tau, sau cum se spune in zilele noastre.
Retine un lucru, si asta pentru ca nu esti singura in situatia asta si nici ultima, dar sa stii ca nu merita sa versi lacrimi nepretuite.
Viata e scurta, invata sa traiesti, ia parte cea mai frumoasa din ea, si lasa la o parte gunoiul.De exemplu ce s-ar intampla daca maine ai primi o veste ca x are nu stiu ce boala, sau ma rog, ori ce, iti spun ca cu siguranta fatalaul ala ar fi ultimul tau gand.
Viata e frumoasa, iar noi nu stim sa ne-o traim.
Bafta.