| AlexandraMarina66 a întrebat:

Sunt a 7-a si media la mate este 8. Si am o problema.
Media 10 au primit-o 2 copii favorizati de profesor si media 9 alta colega favorizata. Ce ma deranjeaza este ca profesorul i-a pus 3 de 10 acelei colege ca sa-i iasa media 9, si nu merita. Alta colega de a mea uraste matematica,nu a facut nici un exercitiu in plus sa zic asa,si totusi i-a incheiat media cu 8, nu cu 7, si eu am mai iesit la tabla, si chestii de genul.
Aproape tuturor colegilor mei le-a pus profesorul care in punct in plus.
Parintii mei stiu ca o sa-mi iasa media 9 si inca nu e incheiata. Si astazi nu stiu cum sa le spun ca am luat acum 2-3 luni in 4 care mi-a stricat media. Am incercat de atatea ori sa me spun,dar imi era frica si rusine. Ce sa fac? Inafara de matematica si inca o materie am doar medii de 10, si parintii mei nu for fi sub nicio forma multumiti cu media 8 la matematica.
Nu am mai avut o medie de 8 sau o nota de 4. Oricum profesorul de mate nu ma inghite, nu stiu de ce.
Funda happy

3 răspunsuri:
| Dugalle a răspuns:

Nu iti mai bate capul cu lucruri ce nu tin de tine. Tu invata sa ramai cu ceva in cap pentru ca notele fie ca vrei, fie ca nu au mereu un grad de subiectivitate.

| liviu890 a răspuns:

Stii matematica de nota 10? DA SAU NU? Nu avea cum sa iti incheie media 8 daca tu ai luat 10 in fiecare test si ai stiut de fiecare data cand te-a scos la tabla! Daca nu stii de 10, nu vad de ce esti asa suparata? Nu te mai compara atata cu ceilalti!

Răspuns utilizator avertizat