anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt a 8 a și nu știu cum sa învăț mai repede, nu am timp de nimic mai e puțin și vin simulările iar eu nu prea știu nimic mai ales la matematica sunt bat. Îmi puteți spune câteva sfaturi? Cum sa învăț mai repede? Sunt lecțiile și pe YouTube la matematica

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Elimina defititiv din viata ta Youtube si orice apart electronic, macar pana dupa examen, ca de aia nu inveti, esti obsedat cu YT, FB-ul si cine stie ce alte site-rui.
Pana nu vei intelege ca pierzi timp pretios pe niste cacaturi de site-uri, fara pic de importanta, si ca, cariera ta depinde de invatatura de azi, nu vei ajunge decat un copil medicru sau f slab, care nu va avea niciodata o sansa pe care o au altii.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cum n-ai timp? Dar ce ai altceva de facut? laughing

| cgbtjcujgjigjhy a răspuns:

Si eu sunt a 8 a, uite cum procedez eu:
in primul rand trebuie sa ai chef si motivaţie sa înveţi, in al doilea rand sa ai linişte, te duci undeva unde nu ai telefon, televizor sau oameni care sa te întrerupă si al treilea rând, cand inveti încearcă sa te misti prin camera, stiu ca suna ciudat dar funcţionează. incerca sa foloseşti ciocolata pentru ca ea emană niste substanţe in creier care te ajuta sa retii mai mult si mai repede, succeswinking