| Dariii13 a întrebat:

Buna TPU! Sunt a 9a,la profil de stiinte ale naturii,la un colegiu cu prestigiu as putea spune, dar de cand am intrat la liceu, simt ca nu ma pot integra in colectivul clasei.Profesorii sunt exceptionali de buni, in afara de dirigul meu, care este destul de exigent si de care am auzit de la cumostiinte ca odraslele lor au intrat in depresie din cauza lui. Ceea ce vreau sa zic este ca nu ma pot adapta cu colegii.Suntem clasa majoritara de fete si majoritatea sunt ba emo,ba tocilare,ba lesbi,ba rockerite,ba etc.(tin sa mentionez ca nu am nicio treaba cu genul acesta de persoane). Sunt foarte multe bisericute,unele le barfesc pe altele, si nu ma simt integrata in acest colectiv.Din fire sunt o persoana mai introvertita, la locul ei si nu vreau sa ma implic in barfe.Nimeni nu ma baga in seama nici daca incep eu o discutie,se fac ca plouă. Recent am decis sa vorbesc cu ai mei despre aceasta problema,mama a zis ca nu are ce sa imi faca si ca mai vedem ca poate ma muta la anul la alta clasa,tata nu vrea sa ma mute pentru ca e liceu,, de prestigiu".Nu stiu ce sa fac. Poate sunt eu incapabila sau prea selectiva, sau unde e multă deșteptăciune e și multa prostie

Răspuns Câştigător
| 120bulevard a răspuns:

Asa e orice colectiv in liceu happy unii sunt drogati, unii boscheti, unii bombardieri, altele pitipoance sau c#rve, ce se aseamana se aduna vorba aia. E imposibil sa n-ai vreo colega sau vreun coleg care e mai retras ca tine asa si sa te imprietenesti cu el/ea, intra in vorba si vezi unde ajungi, asa am fost si eu ca tine dar am urmat sfatul de mai sus si acum cativa colegi de liceu sunt actualii mei colegi de la facultate cu care impartim un apartament si suntem prieteni foarte buni, dar mare atentie nu toata lumea iti poate fi prieten in ziua de azi, nu te apuca de prostii, fumat, drogat, nu intra in anutraje proaste pentru ca te vei strica happy eventual iti vei strica situata scolara si iti vei dezamagii parintii, evita-le.

1 răspuns:
| AdioTPU a răspuns:

De aceea nu trebuie sa alegem mereu ceea ce pare bun deoarece ceea ce e popular nu e întotdeauna și bun, exemplu e liceul unde înveți. Sfatul meu e sa ignori sa intri in conflicte cu colegii sau dirigintele tău și să-ti canalizezi energia spre învățătură.