| ღLexUL0v3ღ a întrebat:

Sunt acum cu un baiat si el s-ar putea sa plece in germania vineri dimineata...crying Ce as putea sa fac? Raman cu el sau sa ma despart? Dupa cate am auzit relatiile la distanta nu tin.sad

Răspuns Câştigător
| goldheart a răspuns:

Draga lexy, in general relatiile la distanta nu rezista ff mult timp din cauza faptului ca cei doi parteneri nu mai continua sa comunice ca si inainte. Relatia la distanta poate fi prelungita daca vorbiti cat mai des, va trimiteti poze, va scrieti...ca sa-l faci sa nu te uite preaa usor, ii poti face mici cadouri de despartire (gen un tricou pe care ai imprimat numele tau, o fotografie cu voi doi sa orice alt ceva ce-i poate aduce aminte de tine). Cred ca orice persoana merita o sansa, chiar si el, adica n-ar strica sa incerci o relatie la distanta, sa vezi cum reactionezi, cum te simti si daca nu merge, asta e. Sper ca ti-am fost de ajutor si iti tin pumnii!:*:*:*

3 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

CEau:*
daca voi va iubiti si stiti ca o sa pastrati legatura ca o sa vb in continuare pana se intoarce,eu zic ca merita sa ramai cu el, dar daca nu aveti cum sa vorbiti si mna poate ca o sa va gasiti pe alt cineva tu aici el acolo, cum ai zis si tu relatiile la distanta nu tin si ochii care nu se vad se uitasad dar cum am zis daca va iubiti ...ramaneti imp:*bafta

| AnnaDee a răspuns:

Buna, draga mea!
Daca va înțelegeți și crezi ca relația are un viitor, nu-i pune capăt! E păcat.
Dar dacă e ceva doar asa, de ochii lumii, mai bine pune-i capăt.
Si faza cu relațiile la distanta; nu e adevărat! Daca iubești pe cineva cu adevărat, durează relația!
Fa ce crezi ca e mai bine pentru tine și pentru el. Nu uita ca în dragoste nu exista doar EU.
Succes!

| Nyghtshadow a răspuns:

Relatiile de distanta chiar nu tin. Acum depinde cat sta in Germania. Daca sta cateva saptamani/luni poti sa ramai cu el. Daca se muta acolo definitiv nu prea vad cum poti sa mentii relatia