Baieti fideli nu vad sa fie la varsta ta si daca sunt ei sunt in freindzone, baieti care va place ei se comporta conform varstei lor
O să devin o psihopată. O.O
La Săpoca cu mine.
Ca-i fte tot cheful de viata?
Uhuhuh pana si tu ti-ai dat seama ca-i vorba de un baiat.
Cred ca stiu cine ar putea fi...dar ma abtin
Casă de piatră, vin la nuntă, Dani va fi soţia da perfectă.
Da, dar tu te căsătoreşti cu Blytzlike. No?
Multumim :'>
=]] Ce perspicace sunt, nu?
No
De ai stii tu varianta mea...
P.s.-Nu spun
Foarte
Eu am o varianta mai draguta
Am timp... s-o aud =]]
Ai sa vezi
Okay Cand?
Peste 7-8 ani
Omg... o sa fim mosi pe atunci
Spune, că-ți dau biscuiți. =]]
Domnule Blytz o luaţi în căsătorie pe domnişoara Daniela?
Domnişoară Daniela, îl luaţi în căsătorie pe domnul Blytz?
P.S. La nunta voastră pap cel mai mult. Bwuauahahaua.
Oricum trebuie' să mă îngraş.
Nu sunt de la Săpoca.
Muahahaaha Dar, merge.
Esti la profil teologic? =]]
Nu. De ce toţi zic asta?
Sunt la Mate-Info! Tu?
Daca esti geloasa,inseamna ca iti e frica sa il pierzi. Daca te iubeste nu o sa plece de langa tine. Daca nu te iubeste, de ce ai vrea sa il tii cu forta? Lasa-l liber, daca te inseala, lasa-l fara regrete, o sa gasesti pe cineva mai bun ( sa speram).
Dar nu e vorba de cineva, ziceam că-s în general.
Esti geloasa si suspicioasa in general, chiar si pe prietenii tai adica.
Vrei sa vorbeasca cel mai mult cu tine, sa se inteleaga cel mai bine, etc.Esti posesiva.Incearca sa fii tu,si lasa-i pe restul sa aleaga daca vor sa fie prieteni cu tine, sau sa te considere ca cea mai apropiata persoana. Daca esti geloasa, posesiva, nu faci nimic, crede-ma.Am fost si eu asa,mai ales cu persoana iubita,dar am ales sa fiu eu,sa fac ce imi place,si sa nu imi mai pese ce parere au altii de ce cred eu,de cum ma comport, si asa am inceput sa imi fac prieteni in mod natural, fara sa incerc eu sa fac nimic, si iubita la fel, si nu se compara cu atunci cand eram posesiv.
"If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. If they don't, they never were."
Daca nu ai motive trebuie sa te relaxezi. Pe de alta parte imi e greu sa cred ca cineva poate fi suspicios si gelos fara motiv
Suspicioasa prin încredere reciproca, insa gelozia e o dovada de iubire, demonstreaza ca tii la persoana respectiva
(Incredere*incredere*...*incredere )+
(comunicare*comunicare*...*comunicare+
(iubire*iubire*...*iubire)=RELATIA PERFECTA.
Draga mea, relatiile se tin de un fir de par,tu alegi daca vrei sa fie o legatura puternica intre tine si cel de la capatul celalat gelozia, neincrederea,cearta, subtiaza firul si se rupe INEVITABIL. Nu am vazut o relatie care sa continue dupa o agonie continua( e gresit sa crezi ca iti poti pastra relatia limpede ca apa oceanului cand nisipul e tulburat de curentii puternici.) am folosit comparatii ca acestea sa intelegi ca suntem la fel ca natura,usor de inteles daca comunicam. Gelozia e o boala grea,iar daca el te ajuta sa treci peste e frumos,insa si tu sa te controlezi emotional si mental. pentru ca toate suspiciunile de acolo pleaca. Ai grija sa nu agravezi asta, e traumatizant si pentru cel de langa tine, nu esti numai tu cea trista in toata ecuatia aceasta... ci e si el TERORIZAT,asfixiat, fara libertate de a merge linistit cu un prieten la o bere, la un meci. Oamenii de langa noi nu sunt ai nostri nici dupa casatorie, ei sunt stapani pe propiile vieti si decizii SI darotita iubirii ALEG de bunavoie sa petreaca TIMP din viata cu tine/cu o persoana draga. Nu confunda lucrurile cumparate de la magazin, cu persoanele. Oamenii sunt liberi sa plece oricand de unde nu se mai simt,, acasa", apoi vei plange ca nu ai fost inteleasa, apreciata, iubita.Nu pierde timpul vostru pe prostii. Sper ca te ajuta sfatul meu. Nu te cunosc, dar stiu cat chin poate sa fie pentru cineva gelozia, eu am fost,, victima" a posesivitatii unui baiat gelos. Iti vorbesc de partea cealalta a baricadei. pupici!
Mai era si intelegere. Cu toate ca am crezut ca acele cateva ajung, dar nu a fost asa...