Hi! Eu Nu'S Baiat, dar tot o sa-ti raspund!
De obicei cand ai pielea fina trebuie sa te epilezi cu big-u cum fac adolescentele si cred ca trebuie sa faci asta o data pe saptamana sau odata la 2 saptamani, depinde cat de repede iti creste, daca te faci cu aparatul epilator ...ala e mai dur si te doare la inceput de fugi cu mortii si pleci dintre vii... insa te iriti foarte tare iti sugerez sa te epilezi cu big-ul (dar nu cu lama dura) ci de femei si cine se uita sau te intreaba zici ca e pentru mama sau pentru iubita... si sa-ti cumperi si o crema pentru calmare... adica exista multe creme atunci cand te epliezi si te ustura te dai cu crema si iti treci si nu-ti mai apar nici bubite nici iritatiile neplacutee
Esti tampit,da cu masina, aparatu, big-ul de ras apoi cu aftershave, o să te razi de cate ori e nevoie, eu am 15 ani si asa fac
Si eu am trecut prin asta si te inteleg ), mai degraba te dai cu big-ul si apoi cu after shave.dar sa stii ca la inceput cam toti baietii cand incep sa se rada le ies bubite din alea.
Cu cat o vei face mai des, cu atat va creste mai mult.Lasa puful in pace, toata viata te vei barbieri.
Bună.
Cu epilatorul mereu o să te iriți, și o să-ți iese bubițe.
Mai bine ar fi să te razi, deoarece, pare mai bărbătesc.