anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt baiat, am 15 ani. Cum sa o conving pe mama sa ma lase in club? HELP ME! Dau funda!

7 răspunsuri:
| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Pai iti dai sema ca esti fiul ei si se gandeste ca cluburile sunt pline de dubiosi dar spune-i ca mergi la un prieten si stati sa va distrati sau te-a invitat la o partida de jocuri video si mergeti si gata! Dar ai grija!

| Yamx a răspuns:

Deci asa arata un viitor aurolac thinking

| Slavian a răspuns:

Salut,
Pur si simplu spune-i ca majoritatea tinerilor de varsta ta se distreaza mergand prin cluburi, pub-uri s.a.
Pentru ca totul nu mai e ca inainte sa te duci o data pe an intr-o discoteca si sa ai minim 20 de ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii ca nu ai te droghezi, imbeti, fumezi sau fu.ti si ca nu o sa te ia nimeni la batatie. Cine stie poate crede una.

| puisor98 a răspuns:

Eii asa sunt mamele din ziua de azi laughing spun asta ptk stiu cum e a meabatting eyelashes asa sunt toate, ingrijorate, mereu ele spun k suntem prea mici bla bla bla, insa u incearca sa-i castigi increderea si spune-i k e ceva normal ptk majoritatea adolescentilor fac asta, bineinteles ca exista si varianta de a spune ca iesi pana afara si cand colo u sa te duci in klub.ar fi amuzant dar fi sigur ca nici afara nu te mai lasa nesupraveghiat, mai bine vb cu ea si daca te lasa stii sigur ca poti sta linistit in klub si cand te vei intoarce acasa nu te va astepta cu o morala de aia cum doar mamele stiu sa o faca laughing succes happy

| polistupaul a răspuns:

Frate fi si tu un pic baiat. Spune-i lu maicata ca mergi sa dormi la un prieten si dupa pleci in club

| Golofca22 a răspuns:

Fugi de acasa laughing sau zi ca te duci afara sau incearca sa o convingi incearca din astea poate de ajuta bfb! Funda :d