Mai cumpara-i o floare, mai du-o la o cafea. Invarte-te pe langa ea si vezi ce se intampla. Daca nu merge las-o. Mai sunt inca multe fete in tara asta.
Pai incearca sa iti faci curaj sa sa ii spui ceea ce simti pentru ea,si intreab-o daca ea simte acelasi lucru dar sa iti spuna sincer, iar daca spune ca nu inseamna ca fetei chiar nu ii place de tine, asta este si mie imi place de un baiat iar el nu ma place! Cauta si uh alte fete daca vezi ca nu te place! O sa pari penibil! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Spune.i pana nu e prea tarziu (:. Du-te la ea si intreab.o daca are prieten. Daca zice ca nu ii spui : te iubesc! Si daca ea iti va spune la fel(daca tot va intelegeti ca si fratii si este totul fain intre voi) iti va spune la fel. Bafta.>
Cunosc situatia prin care treci.Am trecut si eu prin asta numai ca eu nu am avut curajul sa-i marturisesc cea ce simt si a fost prea tarziu cand am vrut.Asa ca te sfatuiesc sa ii spui cu sinceritate toate iubire pe care o simti pentru ea
In primul rand trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui clar ce simti, daca ea nu va reactiona tocmai bine si te va refuza cel mai bine e sa o uiti deoarece dragoste cu sila nu se poate si cine stie, poate cu timpul isi va da seamna ca te iubeste si ea la randul ei.
archenemy întreabă: