| DrAgOn1580 a întrebat:

Sunt baiat si am 16 ani, am o problema sa zicem. Prietena mea ii mai inalta ca mine cu 3 cm, vreau sa-mi spuneti daca este chiar asa inalta fata de mine adica sa nu aud gen prietenii sau cand ne plimbam prin oras sa se uite oamenii ciudat la noi si daca pot sa ajung la buzele ei fara probleme adica sa ma ridic pe varfuri. Ii penibil si daca este chiar asa inalta fata de mine ar exista ceva ca eu sa cresc deoarece ea vine in vara si pe 20 iunie cam asa ne intalnim.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

De ce ar fi penibil ca tu să te ridici pe vârfuri și ea dacă s-ar ridica nu ar fi și de ce contează părerea celorlalți dacă tu chiar o placi(mi se pare că îți pasă mai mult de gura lumii decât de prietena ta și uite aici chiar un lucru penibil...)? În plus 3 cm sunt nesemnificativi în acest caz și nimeni nu trebuie să se ridice pe vârfuri.

| DrAgOn1580 explică (pentru T0T):

Nu imi pasa dar eu gen i.am bagat la cap ca ii naspa sa fie fata mai mare decat baiatul stii si de asta acum se simte si ea mai prost eu o ubesc foarte mult si ne ntelegem la perfectie doar ca asta ma roade... daca ma intelegi

| T0T a răspuns (pentru DrAgOn1580):

Și eu ți-am spus că sunteți proști amândoi dacă credeți că înălțimea contează, mai ales dacă e vorba de 3 cm. Mi se pare chiar penibil. Fii serios.

4 răspunsuri:
| TheFragranceMaster a răspuns:

Stai linistit, nu-ti mai bate capu' cu prostii.Si a mea e mai inalta si putin imi pasa de parerea celor din jur!
Daca o placi si viceversa totul e perfect.Tu te duci acasa cu ea(daca pricepi aluzia!)nu fraierii care te privesc.

Răspuns utilizator avertizat