| Tiger7777 a întrebat:

sunt baiat si am facut de curand 15 ani si sunt aproape 100% sigur ca am fimoza. Penisul meu e mic, cand doarme are 4 cm si cand e sculat are cam 11 cm...Am doua motive sa nu ma duc: 1. Mi-e frica, 2. E prea mica si mi-e rusine... Ce sa fac? crying

4 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Man, conteaza mai mult grosimea decat lungimea. O fi marimea de 11 cm,, mica" dar nu poti sa zici ca nu e acceptabila.winking
Oricum, mai ai timp. Ai abia 15 ani. Doar nu vrei sa *** de acum. Nu ar trebui sa te preocupe asta.

A da. si ia zi-mi tu mie ce ar fi mai acceptabil? Un pain de 40 de cm sau ceva mai gros dar care are 11 cm? happy Deci... marimea nu prea conteaza. Doar grosime ca sa simta aia ca intra ceva... straight face

| AKARA0 a răspuns:

Lasă lungimea, contează și grosimea, daca o ai groasa cam un gât de la Aqua carpatica înseamnă că e bine

| Tiger7777 explică (pentru AKARA0):

Numai ca nu o am... e cam la fel de groasa ca o sticla de picaturi nazale Bixtonim...

| AKARA0 a răspuns (pentru Tiger7777):

Nu ai man nicio boala, așa este gena ta. Sunt alții și cu penisuri de 9 cm dar nu mai rade nimeni de ei. Peste 2-3 ani incepe sa se mareasca mai așteaptă puțin până atunci. La 15 ani ce vrei sa ai belengher de cal? laughing