| EpiK a întrebat:

sunt baiat si... cred ca sunt indragostit de alt baiat x_x ce as putea sa fac? oare sa il intreb pe el? :-s

Răspuns Câştigător
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut! Observ seriozitatea cu care esti tratat... Trecand peste asta, sa stii ca nu exista nicio problema in a-ti placea de o persoana de acelasi sex cu al tau. Mare lucru! Atata fac misto unii de parca ar avea mai mult succes cu fetele decat vei avea tu cu baietii. Ideea e ca Lulluu are pe de o parte dreptate. Nu ai de unde sa stii cum va reactiona respectivul baiat, dar asta nu inseamna ca nu poti sa incerci. Eu zic sa nu te imprietenesti cu el ca sa il cunosti mai bine, ci sa-l abordezi direct. Daca deveniti prieteni, s-ar putea sa te refuze din start pentru ca i s-ar putea sa i se para prea ciudat. Tu trebuie sa-ti faci curaj si sa vorbesti cu el. Succes!

9 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca il intrebi risti sa se fereasca de tine toata viatalaughing, mai bine iti faci operatie de sex si dupa aia revii si te dai drept o fată.

| EpiK explică (pentru AtateaConditii):

Mda foarte inteligent oh go on

| Wowhow a răspuns:

Mai intai trebuie sa te asiguri ca tie chiar iti place acel baiat, ca nu e doar un sentiment mai puternic de prietenie, de respect sau poate de admiratie. Poate doar il consideri idolul tau(sau ai vrea sa ai cateva din calitatile lui) sau poate te-a ajutat/ti-a fost alaturi cand ai avut nevoie.Mai la obiect: ti-ar placea sa-l saruti(poate chiar si sa faceti un pas inainte, sa treceti la alt nivel) si sa fiti mai apropiati ca prietenii obisnuiti? Daca nu, atunci nici nu iti mai bate capul.Eu nu iti stiu varsta, dar comentez ca pentru cineva de minim 15, 16 ani. Daca ai mai putin, atunci ignora tot. Oricum, e posibil sa fie doar o pasiune de moment, un impuls, o curiozitate.Asta nu inseamna ca esti gay. Poti sa fi la fel de bine bisexual sau el poate sa fie singura persoana de sex masculin de care iti va placea vreodata.Asa,acum in legatura cu modul in care ar trebui sa reactionezi:in niciun caz nu trebuie sa-i spui direct, de la inceput, ca-l placi, decat daca ti-a aratat sau ti-a spus el deja sau daca stii ca ii plac baietii.E mai complicat aici si nu ma pricep suficient, dar incearca sa nu-i dai de banuit ca-l placi.Stai mult in preajma lui, deveniti foarte buni prieteni si fa-l pe el sa se simta atras de tine, sa vrea sa fie mai mult cu tine.Dar daca e hetero convins, nu prea vad vreo sansa.As aprecia daca ai mai da detalii, as sti mai bine cum sta situatiabatting eyelashes

| EpiK explică (pentru Wowhow):

Pai in legatura cu varsta ai ghicito destul de bine :p. da am 16 ani happy si da cred ca as vrea sal sarut thinking o sa incerc sa ma apropii mai mult de el smug

Mersi :p in legatura cu varsta ai ghcit destul de bine. da am 16 ani :p si da cred ca as vrea sal sarut thinking o sa incerc sa ma apropii mai mult de el smug

| Wowhow a răspuns (pentru EpiK):

Ma bucur ca am ghicit big grin Sincer, mi se pare atat de draguta povestea ta.Iti tin pumnii stransi.Eu tot cred ca daca ii spui direct o sa-l indepartezi, pentru ca Romania e inca o tara cu o gandire invechita in privinta relatiilor de genul asta si asa suntem crescuti.Asta nu inseamna ca nu sunt si din cei cu o gandire mai deschisa. Daca sti ca e un astfel de baiat, atunci poti sa fi si mai direct.Bafta! smug

Ai putea sa imi lasi facebook-ul tau sau o adresa de mesS? smug sa mai vb daca vrei? big grin :p

| Pisicutaaaa a răspuns:

Asta e o intrebare pusa la misto confused? Sau daca nu inseamna ca esti GAY! O sa-ti petreci toata viata batjocorindu-te toata lumeabig grin