Intreab-o pur si simplu daca vrea sa stea cu tine in banca, dar mai asteapta putin pana sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta, pentru ca orice ai crede tu, inca sunteti mici, mai copilareste putin, poate chiar cu ea
p.s.: daca vrei sa fi prietenul ei mai intai fi amicul ei
Pai suntem prieteni
Misto, atunci. poti sa imi urmezi sfatul de a copilari putin. dar faci ce vrei, esti mic oricum
Inteleg ce imi explici.
Problema este ca, la scoala s-ar putea sa nu stai cu ea in banca, daca diriginta o sa va puna in banci diferite. cat despre placut, daca incetezi sa mai fumgaretsi fetele, s-ar putea sa te placa!
Stii cum e treaba in cazul tau? Nu risti, nu castigi! Intreab-o, așa nu vei stii niciodata ce simte ea pentru tine daca tu nu ii spui sentimentele tale pentru ea. Daca si mama ei te place, e ok. Oricum, parintii nici n ar trebui sa se bage in chestiile astea, fiindca voi sunteti inca micuti si de abia ce ati simtit si voi " fiorul dragostei" Daca ea ti a acceptat cadoul, si ti a multumit si se poarta frumos cu tine, e posibil sa inceapa sa te placa si ea, daca nu face asta deja . Intreab o deocamdata daca vrea sa stea cu tine in banca, dar mai asteapta putin in legatura cu exprimarea sentimentelor. stiu ca acum intr-un fel ma cotrazic singura, dar fi subtil atunci cand vrei sa ii arati ca o placi. cumpara i un lucru semnificativ nu neaparat cadou scump. o floare, si apoi ii spui, mai prin clasa a 7a așa ca tu o placi mult.
Înca nu mi-a multumit deoarece era intr-o punga sigilata cadoul.
Geo2969686 întreabă: