| GirlBeautiful123 a întrebat:

sunt Bianca... vreau sa va intreb ceva
Eu am cunoscut un baiat la un concurs, ne-am indrgostit si am avut o relatie, dupa ne-am despartit, la un an ne-am intalnit din nou la concurs si mie mi-a retrezit sentimente puternice ...relatia e la distanta ....merita sa-i scriu si sa-i zic ca m-am reindragostit de el?
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Nu merita!
Relatiile la distanta nu rezista... cel mai probabil o sa va despartiti iarasi.

Sfatul meu ar fi interactionezi mai mult cu alte persoane din apropierea ta. Cine stie? Poate ca persoana pe care o cauti este mai aproape decat crezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, daca esti gata sa retraiesti din nou, despartirea, pentru ca o relatie la distanta, fara atingeri fizice, interactiuni fizice, nu tine.

| leapșa a răspuns:

E o dragoste (mai) imposibila. Veti fi fericiti, insa pentru cat timp? Maxim cateva saptamani, iar apoi distanta isi va pune amprenta pe voi.
Mai bine de uiti in jurul tau si vezi de altcineva.

| ngina a răspuns:

Scriei și dacă nu-ți răspunde înseamnă că nu-i pasa daca îți răspunde greu înseamnă că ține la tine dar nu cum tu ții tu la el. Dacă îți răspunde repede înseamnă că și lui de exemplu îl întrebi az ceva și mâine pune-i tot și aceeasi întrebare daca va observa sau spune-i ții minte momentul ăla dacă îl ține minte înseamna ca el tot