| SweetLove14 a întrebat:

Sunt boboaca la stiinte ale naturii si vreau sa ma mut din semestrul 2 la filologie-franceza pentru ca sunt foarte buna la franceza,iar la stiinte nu imi place deloc,nu simt ca ma reprezinta. In legătură cu diferentele,pe langa latina mai sunt si altele? Iar diferenta la latina este grea si in ce consta mai exact? Voi începe sa învăț declinarile singura, de saptamana viitoare, credeti ca ma voi descurca?
Va multumesc anticipat! happy

5 răspunsuri:
| AdelaElena88 a răspuns:

Da, eu cred ca te vei descurca! Am avut un coleg care s-a transferat după doi ani și nu are nicio problema ( a tras tare în vara) Multa bafta!

| SweetLove14 explică (pentru AdelaElena88):

Mersi. Diferenta la latina este grea, fiind doar dintr-un semstru materia? Alte diferente mai dau?

| AdelaElena88 a răspuns (pentru SweetLove14):

Din cate știu eu, dar sigur la latina; Poți totuși sa iei ce fac colegii tai în plus la romana, istorie, franceza și engleza; Oricum mare diferență nu e în clasa a 9a, de abia din a 11 a e mai mult. Succes!

| SweetLove14 explică (pentru AdelaElena88):

Stiu ca dau doar din ce n-am facut pana acum, dra nu cunosc pe nimeni de la filologie din liceul unde vreau sa ma mut. Sper sa pot invata intr-un timp asa de scurt si sa nu fie greu acel test. Multumesc pentru informatii

| AdelaElena88 a răspuns (pentru SweetLove14):

Cu placere :* Iti spun eu ca o sa reusestiwinking