| Bogdan531 a întrebat:

Bună TPU, sunt Bogdan si am 16 ani, îmi place o fata de ceva timp ( 1-2 ) ani si nu-i puteam spune, i-am spus pe Facebook după care am întrebat-o daca simte la fel iar ea nu mi-a raspuns.

Recent am fost cu fosti cu colegi de clasă la un gratar
unde ea s-a comportat ciudat cu mine, in sensul ca tot ma chema sa stam împreună sa mergem in apa sa ne distram ( gratarul era langa apa), m-am simtit ciudat ca tot îmi dadea atentie, eu credeam ca nu ma place... spre sfarsitul gratarului am jucat adevăr si provocare eu bausem câteva beri (7-8)pahare si eram amețit. Acolo un coleg stiind ce simt tot pentru ea tot apropiindu-ne, adică provocând sa ma sărute si de astea, dar ei părea sa-i placa, nu inteleg.
Ma place sau nu? Sau a vrut ceva pe moment?
Acum după câteva zile nu mai vb deloc si nu stiu ce sa fac.
Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Invata gramatica!

| Nutecorn999 a răspuns:

Pai, cred ca doar incerca sa te convinga sa fiti doar prieteni pentru ca nu vrea sa te raneasca sau te place si atunci a incercat sa prinda curaj vorbindu-ti iar dupa s-a rusinat din nou.Ori era si ea beata..trebuia sa-i simti respiratia laughing
Sfat: Intreab-o ce a avut si nu-ti fi-e teama.E ca si cum vorbesti cu un gandac...cred,adica e usor, fetele se rusineaza si daca ea te place e si mai bine.Se va face toata rosie. Daca e nesimtita comporta-te la fel de urat ca ea.Simplu laughing.