Pai o metoda ft buna si eficienta ar fi sa zici ceva de genu pe ton de gluma:daca te sinucizi cu cine mai rad eu la ore sau cu cine ma mai uit la telenovela aia; si in iad/rai ce faci? plangi in continuare dupa X? lasa-l ca mai sunt baieti. Sau daca nici tu nu ai prieten poti sa ii zici ca toti sunt la fel pa pa
Eu nu sunt fana relatiilor in 3, adica la o intalnire cu prietenul meu sa mai vina un/o ea/el.Tocmai de asta am vrut sa ma intalnesc doar cu el, sa il vad fara prietenul lui cel mai bun sau prietena mea cea mai buna.Am impresia ca oamenii astia care ameninta cu uciderea altor oamenii au ceva balamale scoase de la tartacutaNici in gluma nu se zice asa ceva
Nu o sa se omoare sigur, dar totusi explica-i ca nu asta e calea. Dar cum a zis si anonim SIGUR nu se omoara fi linistita.Si ai putea sa petreci niste timp cu ea fara el si apoi sa petreaca doar ei doi timp.
Succes!
Parera mea e sa o duci la un doctor. Glumeam.
Invito si u la o plimbare si incearca sa ii explici ca nu are rost sa faca pasul asta destul de neplacut. Daca iubeste pentr prima oara e putin cam dificil pentru ea,
Dar parera mea e sa vb cu prietenul ei si sa vb si cu ea apoi sa le exlici ambilor cum stau treburile in spatet "cortinei". Eu cred ca o sa reusesti sa o aduci la realitate, :*