Nu stiu daca e normal sau nu, stiu ca si mie mi s-a intamplat la fel, dar nu am luat 7, luam 8, 9. Totusi asta nu e capacitatea mea pe care am avut-o inainte. Nu stiu situatia ta familiara, dar la mine este una groaznica. Tata inebuneste daca iau 9. Din acest motiv nu mai iubesc scoala, dar incerc sa ma mentin si da pesimismul este un lucru rau. Ai grija ca in viitor sa nu devii o persoana depresiva si nu ti-o spun in sens rau. Vreau doar sa stii ca nu e un lucru bun sa gandesti ca toate iti vor merge prost si ca asta iti poate afecta viitorul. Cat despre invatat: incearca sa gasesti logica a tot ce citesti din caiete sau din carti. Astfel vei putea invata mai bine. Si daca chiar nu reusesti vorbeste cu parintii tai. Sunt sigura ca impreuna veti putea gasi o solutie.
Pana in clasa a 5-a nici nu se spune ca faci scoala...
abia din clasa a 7-a inveti cu ce se mananca scoala...si iti vine s-o dai dracu
Nu te mai ingrijora atat.toti am fost in situatia ta!
eu de exemplu am avut numai 8 si 9 pana in a 8-a...dar au venit tezele unice unde am facut praf totul.si mi-a iesit o medie de liceu de 7, 64
deci sincer? *** it. invata ce iti place si nu iti mai bate capul atat
nu notele il fac pe om.ci cu ce ramai in cap dupa ce ai terminat scoala
Incearca, cand vii de la scoala sa ieri vreo juma d ora. o ora p afara sa te relaxezi. si apoi cand vii in casa, incepe si citeste. sau fii foarte atenta in clasa si nu e nevoie sa mai inveti aksa. ia-ti o colega si facetiva temele impreuna
Elenastoica9 întreabă: