anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună Tpu.Sunt clasa a 7-a.Si am o foarte mare neliniste.Cum trec clasa a 8-a, am decis sa lucrez mai mult la matematica si la româna.Mama mi-a luat meditator la matematica, insa nu mai are bani pentru meditator la română.Nu am nicio problema cu asta.O înțeleg si inteleg ca eu trebuia sa fiu cea care trebuia sa invete.Pentru ca acum am stagnat la româna mult.Nu înțeleg ce trebuie sa fac.La gramatica, ma descurc.Insa,nu pot sa-i dau de cap argumentarii pe specii.Chiar si la epic, nu inteleg ce trebuie sa fac. Vreau va rog frumos.Stiu ca poate o sa pară foarte nasol, insa mai bine intreb pe cineva sa-mi explice si mie cum sta treaba, decat sa nu fac nimic.Am culegeri, am exemple de argumentari.Am carti.Pe toate le-am rasfoit, insa tot nu-i dau de cap.Va rog frumos, poate sa-mi explice si mie cineva cum pot face argumentarile? Scriu mai intai definitia... apoi? Va rog, am nevoie de ajutor.Va multumesc.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Înveți teoria literara, ce e asa greu? Nu e de ajuns doar sa răsfoiești cărțile, trebuie sa te pui sa înveți.

| Ada4566 a răspuns:

Fă meditații la matematica o săptămână și în cealaltă săptămână faci la romana.

| sauvage4 a răspuns:

Poti face o jumatate de an meditatii la matematica care sa iti asigure doar nota la examen si in ultima jumatate de an la romana. pe langa meditatii la romana incearca sa inveti defintiile trasaturile si sa cauti modele pe net trebuie sa lucrezi mult la romana o poti intreba chiar pe profesoara ta