Nu exista nici un site care sa-ti dea rezultatele cu o ora-doua inainte de sustinerea examenului, daca vrei poti cauta subiectul de anul acesta sa vezi cum se face cu tot cu barem pe site-ul ministerului. Nu iti mai face atatea griji, mai e destul pana la examen eu zic sa te bucuri de ultimele clipe cu colegii tai, caci dupa la liceul o sa vezi ce dor o sa-ti fie de ei, o sa-ti lipseasca foarte mult scoala generala, sunt copii care si in clasa a 12-a duc dorul claselor de gimnaziu. Pentru problema matematicii, fa meditatii, vorbeste cu parintii tai si spune-le sa-ti fac meditatii daca nu intelegi. oricum bafta
Mulţumesc de răspuns! Fac meditaţii, sper să iau măcar 6, deci examenul pe care l.au dat colegii care sunt acum a 9 a. a fost uşor după părerea mea mai ales partea 1 dar mi s-a parut ca a fost cam naşpa deoarece la partea 1 trebuiau să pună 4 puncte si erau notele mai mari la examen.
În fine o să ma pun să învăţ şi sper să iau măcar 6
Mersi pentru tot!
Cu placere si nu-ti face griji, daca n-ai emotii si inveti, n-ai cum sa nu iei un 7, 5 , ti-am spus, bucura-te de clipele cu colegii tai acum, eu sunt clasa a 9-a si mi-e extrem de dor de fosta clasa, as face orice ca sa ma intorc in generala
Hey! Si sunt clasa a 8a si o sa dau examen, si pe mine ma sperie matematica chiar daca am note mari la mate. O solutie ar fi sa vorbesti cu parintii tai si sa le spui ca vrei sa faci ore suplimentare la mate dar nu cu profesoara ta (daca zici ca e rea), iar ei te vor intelege.Parerea mea este ca asta ar fi cea mai buna solutie, iar despre copiat... Eu stiu ca la examen o sa fie camere video si nu te vor lasa sa copiezi. Iar daca te prind iei 1. Mult noroc si succes la examen.
Fac meditaţii în fiecare zi (( şi la mate şi la română...
Mama este în Italia.iar tatăl....in cer
Mersi dar. sigur mă va ajuta să găsesc răspunsurile pentru examen?
Salut si eu o sa dau examenul anul acesta si am niste emotii...dar sunt chiar curios ce nota ai luat?
Nu exista nici un site de genul asta(pe care il cauti tu)altfel toata lumea ar copia la examen
invata si tu formulele la geometrie de pe sem 2 si caeva def la algebra si asta e tot.eu am dat examenul anul' trecut si nu a fost chiar asa de rau. daca vrei la filo axazatea mai mult pe romana si gata.
ioanaandreeaji întreabă: