| HelloWorld00 a întrebat:

TPU! Sunt clasa a 8a si sunt genul de persoana care nu cunoaste multi oameni si vice versa. Dintre persoanele pe care le cunosc, doar doua ar putea fi in aceeasi clasa cu mine. Oare voi putea sa imi fac noi prietene suficient de repede incat sa nu treaca cei 4 ani de liceu?
PS: Eu sunt o fata inalta si cam slabuta... ar putea fi si asta o problema in integrare?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Futhakari a răspuns:

Asa cum a zis Eneflaviu in clasa o sa aveti fiecare gasca lui : cei care strica clasa, cei care se iau dupa cei ce strica clasa, cei linistiti si care nu vb cu cei care strica clasa.In pauze o sa vezi tot felul de figuranti de exemplu smecheri pe coridoare dar eii sunt prosti ca noaptea curalivi, fumatoriii dar lor le curg muci deci una si una de specimene. Ai grija cu cine te imprietenesti.

5 răspunsuri:
| ViatacuLouie a răspuns:

Nicidecum. va trebui insa se devi putin mai indrazneata.

| VladimirCelGroaznic a răspuns:

Cine are nevoie de prieteni?

| HelloWorld00 explică (pentru VladimirCelGroaznic):

Cine vrea sa aiba un viitor

| ralu14sss a răspuns:

Nu conteaza cum arati draga mea, important este sa fi sincera cu toate fetele. Totul va veni de la sine, iar primul an de liceu va trece imediat si vei vedea ca vei avea multe prietene si prieteni. Important este sa fie un prieten bun.

| EneFlavius a răspuns:

Niciodata, o sa vezi, la liceu, clasele sunt impartite pe grupuri "fumatori" "arotosi" "tocilari", etc. o sa-ti faci prieteni, asta cu siguranta, fiecare are locul lui intr-o clasa, si iti zic ca te vei intelege cu toata lumea... dupa ceva timp... doar ca, te vei intelege cu unii mai mult iar cu altii mai putin!