Esti in friends zone. Oricine de aici iti va spune ca nu ai ce sa faci. Parerea mea este sa nu accepti propunerea ei de a ramane prieteni, oricum acea prietenie nu va supravietui momentului cand unul din voi isi va gasi pe cineva. Ii spui ca tu ai sentimente pentru ea si ca vei suferi sa stii ca nu puteti fi impreuna. Fa tot ce poti sa o uiti si vezi-ti de viata ta. Asteapta sa te vindeci inainte de a intra in alta relatie.
Nu e vorba ca nu ma place, dar caracterul nostru aproape identic o deranjeaza.A zis ca vrea pe cineva care sa fie diferit si sa-i asculte parerile.
Nu stiu ce sa zic ..trebuie sa fiti prieteni buni inainte de a incepe o relatie (parerea mea). Asa ca, incearca sa te intelegi bine cu ea, arata-i ca esti prietenul ei cel mai bun, arata-i ca se poate baza pe tine, ca te poate cauta oricand.iar dupa fa chestii romantice, iesiti si plimbati-va, de ziua ei, de Craciun si asa cumparai cadouri semnificative, spune-i cuvinte frumoase.
Nu uita, lucrurile marunte inseamna mai mult decat lucrurile scumpe fara semnificatie.
Ia-o in brate ori de cate ori are nevoie, sarut-o pe frunte si in crestetul capului (fetele adora asta), ia-o pe sus, gadil-o, fa glume cu ea, fa-o sa RADA.
Sper ca te-am ajutat. Bafta in a o cuceri!
Pai asta am facut si inainte, noi am fost impreuna.Doar ca uite cum sta treaba : A zis ca avem prea multe chestii in comun si se simte ca si cum am fi frati, are un sentiment aiurea, de asta a ales sa fim doar prieten.Noi am fost impreuna 4 zile, apoi mi-a zis lucrul ala.
Geo2969686 întreabă: