Uite ce e : ai vrut sa ti fie comod, si te-ai amesteca cu prostii. rau ai facut. nu te bate aiurea pe note la clasa.nu intrii nicaieri cu media la clasa.
ai bine urmeaza o facultate, trage tare sa iei bacul (exista sansa sa iei singura din ot liceul bacul ) deci eu spun concentrare maxima pe bac. si pe restul lasa -i in plata domnului. nu te pune cu prostii ca -s multi si au mintea odihnita.
cum sa spuna ca nu ai facut fata? doar ai venit cu foaia matricola si acolo s-au vazut mediile.
deci rage sa iei noa mare in bac si pe urma du-te mai departe si studiaza, fa o faculate, schimba-ti viata si mediul pentru ca acolo e clar te tampesti de cap cu oamenii aia limitati.
nu dispera. nu te omora cu restul materiilor singura ta tzinta sa fie bacul!
P.s. acum am citit mai atent si am inteles de ce te-ai transferat m-ai impresionat f mult cum ai spus "imi era dor de parinti ".
dar acum ai crescut trebuie sa ti faci un viitor. si poate v-a trebui sa pleci de langa ei pentru o perioada dar o sa fie bine, ai sa vezi. bafta!
Fa in asa fel incat sa le dai peste nas profesorilor. Un raspuns bun, o nota mai mare decat altii, lasa o impresie buna profesorilor. Eu vad ca din cate ai spus, ai invatat bine anii trecuti, deci nu ar fi vreo problema sa nu iei note mari.
Chestia cu notele mici puse de ei ca asa au vrut trebuie raportata directorului (nu va lua masuri cred) sau in cel mai rau caz ministrului educatiei sau inspectoratului scolar de la tine din judet. Nu pot sa cred ce jigodii pot fi profesorii in ziua de azi
Diorrus întreabă: