anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU :*.
Sunt cls a 8a si stiti cum e, emotii legate de faptul ca nu stiu la ce liceu sa ma dau sau ce profil sa aleg.
Oricum cei care au trecut prin asta, sau ce informati poate imi pot da un sfat.
Imi place engleza si as vrea sa stiu daca urmez profilul bilingv doar engleza si facultatea de limbi straine sau depinde ce ar trebuie sa urmez dupa parerea voastra, ce as putea deveni in viata? Inafara de profesooara si daca mai trebuie sa invat si alta limba pentru propunerile pe care mi le dati.
Va rog frumos, e foarte important pentru mine, iar pe net nu am gasit nimic folositor.
Ms anticipat happy

Răspuns Câştigător
| N3rvos a răspuns:

Daca iti place limba engleza poti ajunge mai multe poti face facultatea de relatii internationale si poti ajunge ambasador(dar cam trebuie sprijin politic)sau faci limbi straine si ajungi profesor, sau poti sa gasesti un post de translator...sunt mai multe optiuni faza este ca trebuie sa excelezi pentru ca sunt multi pasionati de limba engleza! Numai Bine!big grin

1 răspuns:
| Enma a răspuns:

Deci uite daca esti foarte bun intr-o meserie poti sa pleci ori unde si sa te descurci foarte bine in meseria ta poti sa fii translator se plateste bine face facultatea de limbi straine te ajuta sa pleci din Romania si eu stiu daca iti place mult engleza pote te introgastestide un bait frumos din anglia si ii spui niste poezii de eminescu al nostru ca sa stie si el ceva de noi mai bun decat tziganime dar axeaza-te pe faptul de a pleca de aici ca nu gasesti nimic bun cand cresti mare eu plec in germania de ex in a 10 a cand o sa ajung in clasa aia...