anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt confuza, asa ca vreau raspunsuri clare si la obiect, dar mai ales sincere...am o prietena si din greseala i-am spus ca mai exista cateva secrete pe care ea nu le stie. i-am zis cateva, in afara de unul care este foarte mare...este un secret pe care sincera sa fiu nu cred ca sunt pregatita sa-l spun cuiva.are legatura cu varsta mea, cu mine, cu persoana mea.problema e ca s-a suparat rau pe mine, vorbim, dar este trista si s-ar putea sa nu ma mai considere o buna prietena pentru ca ea crede ca nu am destula incredere in ea. I-am zis ca nu am destula incredere in ea, dar am mintit-o. Va rog spuneti-mi daca ar trebui sa-i zic secretul, sau nu.
cel mai bun, sensibil si sincer raspuns primeste fundita. mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand nu face un lucru fortata de imprejurari sau de teama ca ea nu te va considera o prietena buna. Daca esti pregatita sa-i spui acel secret,i-l spui. Daca nu,nu. Nu cred ca tu esti cea care greseste aici, ci ea pentru ca nu te intelege. Spune-i ca pur si simplu nu te simti pregatita sa-i spui acel lucru si sa n-o ia personal.Ca nu e vorba ca nu ai incredere in ea,dar nu-i poti spune (deocamdata sau pe termen mai lung). Daca va intelege, inseamna ca-ti este prietena. Daca nu, imi raman niste semne de intrebare. Bafta!

3 răspunsuri:
| Elyza_8716 a răspuns:

Phai ce sa zic si eu am o prietena si mnoh au existat secrete intre noi. Ea si si eu am avut rabdare si neam spus secretele in momentul in care chiar am simtit ca pot sa am increderea in ea.Increderea creste cu timpul.Ai putea sa-i zici ca o sa-i spui dar dupa un timp cerei sati deie putin timp. Daca chiar tie prietena adevarata ea o sa inteleaga.Succes

| draguta_5303 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui secretul, altfel vei ramane fara cea mai buna prietena.te integ perfect si eu am patit acelasi lucru.prietena mea a stat suparata ceva timp pe mine, dar pana la urma i-am spus, iar ea ma iteles perfect.credema daca secretul tau este ceva mai grav legat de tine, iar prietena ta nu va accepta asta inseamna ca nu iti este prietena adevarata.ascultami sfatul, te rog, crede-ma va merge.eu sunt o ascultatoare buna si am doar 11 ani. sper sa iti fiu de ajutor.pa

| adryian a răspuns:

Da sfatul meu este ca ar trebui sa ii spui daca chiar iti este prietena cu adevarat te va intelege