anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu o fata de 2 luni jumate si am ajuns la punctul in care am atins-o in zonele intime, insa ea a spus ca nu mai vrea perversiuni, ca se simte naspa dupa dar pe moment ii place. Ea are 15 ani, eu 17 ea, face 16 ani dupa o luna si ea zice ca nu vrea sa o faca, se simte vinovata si imi spune sa ma abtin daca o iubesc. Si eu vreau sa ma abtin si sa mai astept insa vreau sa fac sex. Oare va vrea pe viitor? Ne vedem zilnic si oare o sa vrea sa facem sex dupa ce o sa mai creasca un pic? Nu intelegeti gresit, dar am 17 anii si urla hormoni astia nemernici in mine...si cum sa ma abtin cand ies cu ea?

1 răspuns:
| BadAngel3 a răspuns:

İn primul si in primul rand, nu ii arata ca poti semana ca un obsedat. Nu te judec. Fiecare are nevoile lui si asta sta in natura omului. Poate ca acum nu se simte bine pentru ca deocamdata are si ea 15 ani chiar daca peste o luna face 16. Nu te mai gandi la cat de mult ai vrea sa o flocosesti. Da sa iti zboare minte la altceva. Ai rabdare cu ea. Spune-i ca tu esti pregatit sa astepti pana ea crede ca nu mai are nici o problema cu asta. İn felul asta o sa o faca sa se gandeasca ca nu trebuie sa fie panicata.