Te tachina doar.trebuie sa intelegi asta.
eu cred ca daca nu tinea la tine nu mai era cu tine acum, nu te mai suporta 2 luni de zile.de ce nu gandesti asa?
oricum voi inca trebuie sa va maturizati. aveti o relatie, nu sunteti casatoriti. poate este si prea devreme sa luati lucrurile atat de in serios. da, daca amandoi vreti sa luati lucrurile in serios se poate, dar daca numai unul din voi le ia aveti o problema.
de ce nu vorbesti cu el despre asta? sunt sigura ca dupa acea discutie iti vei da seama cu cine stai de vorba si daca mai merita sau ba sa ai incredere in el.
Adevarul este ca gluma lui nu a fost asa buna. dar cine stie poate chiar a glumit dar in orice caz a avut un motiv pentru ati spune ca se impak cu fosta.in locul tau as avea grija.succes:X
Hm... eu cred ca prietenul tau tine la tine si daca a incercat sa glumeasca un pic cu tine nu e nimic straniu. poate a avut intentzii pozitive.nu poti fi intr=o relatie numai seriosi mai trebuie sa si glumesti.nu cred ca ai avut motive ca sa iti pierzi increderea in el suta la sura.gindestete ca te iubeste si incearca sa intelegi glumele.
bafta
Deci "iubirea" are trei dimensiuni dar la a treia se ajunge mai greu. La inceput e sentimentul de indragostire nu de iubire. Adica la inceput toate is bune si frumoase. Exemplu: daca el zice hai la film mergi la film chiar daca nu iti place; daca tu zici hai in parc el merge in parc chiar daca nu-i place si in cazul asta vorbim de iubire EROS bazata pe sentimente, ca urmare nu vezi nici un defect in celalalt. Daca intr-adevar te iubeste vorbim de o altfel de iubire si anume PHILIA. Acest tip de iubire reprezinta tandretea si afectiunea pentru celalalt in care fiecare partener isi vede defectele si nu le uraste ci impreuna incearca sa le corecteze. Cred ca dupa 2 luni nu prea stiti multe unul fata de celalalt si nu putem vorbi de astfel de iubire care este esentiala pentru un cuplu. Eu am o relatie de 3 ani si abia dupa 6 luni simteam ceva pentru ia si dupa 1an si 2 lui i-am zis prima data te iubesc. Si mai e un tip de iubire care e mai sus de toate si anume AGAPE, iubire care duce pana la daruirea vieti pentru celalalt. Acum tu decizi daca el te iubeste sau nu