Daca da in tine de ce mai stai cu el? Ar trebui sa fi ca o spanioloaica de aia care baga divort de barbat si ramane pe strazi iar ea cu apartamentul si masina lui, mai rau ajungi daca continui cu el nu e intreg la cap, renunta acum, inainte sa fie prea tarziu.
Daca te loveste de ce mai stai cu el? N-ai deloc mandrie.Ar trebui sa-l faci se tarasca ca un vierme in fata ta, nu sa te gandesti daca ar fi bine, sau nu sa te culci cu el.
Nu, nu te iubeste.Iar daca a dat o data in tine, o va face si a doua oara, si a treia pana te vei satura.Niciodata n-am suportat astfel de barbati, fara onoare, dar femeile care stau cu ei sunt absolut jalnice.
Pai fi si tu mai intelegatoare cu el, lasa dupa el sti cum sunt baieti mai gelosi. Si iti recomand sa nu iti incepi viata sexuala inca de acum mai ai timp.
Spui asa cu o nonsalanta de speriat ca te bate si tu te gandesti sa faci sex cu el? Mai fetito de ce te grabesti crezi ca ai ramas singura virgina pe lume si mai ai si 15 ani? Pe tine ar trebui sa te preocupe scoala nu sexul.Stai cumintica si pune mana pe carte, fa-ti un viitor mai intai ca tot o sa ai timp de tavaleala.Crezi ca esti pregatita? Eu sigur iti spun ca NU!
Deci daca da in tine acum o sa dea mereu... de ce sa incepi viata sexuala daca te indoiesti ca nu te iubeste chiar tu.
Ma fata, esti nebuna? cum sa iti incepi viata sexuala cu el?! La 15 ani?! Mai bine stai in bancuta ta linistita, nu-ti va parea rau. Un copil ca asta de 16 ani, te poate lasa cand vrea el pentru alta.
Parerea mea e ca odata ce apar certuri, relatia cam scartaie si nu o va mai duce mult. Faptul ca a venit la tine si te-a sprijinit a fost doar din afectiune, parerea mea.
inca o data iti mai zic, FARA RELATII SEXUALE!
ai mare grija de tine! ai viata in fata!
Diorrus întreabă: