Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc]
Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine. Dar orice s-ar intampla, voi ramane langa el!
Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X
Pfff` :X … imi place cuM ma pRivesti` … imi place cuM imi zamBesti… imi place La nebunie cand bati apropouri ca Ma iuBesti! :X
fie rau saU fie biNe`, viata meA o VreaO cu tine :X ...caNd am ziLe gRele, Imi daI puTeRe :X, ma faCi s zambesc`
bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc; x. | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte.; x"
Cu toate faptele.Ea va fi cea care n`o sa-ti intoarca spatele!
Ce frumoasa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat! Ce frumoasa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarat! "
Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"
Statusuri?
Nu trebuie sa-i demonstrezi nimic
Suntem baieti nu ne prea intereseaza!
Ba il pui la proba?
Astea sunt prostii sincer. Ori ai incredere ori nu ai ce ***, daca ii barbat si il pui la incercare ai zburat
Buna.chiar ccrezi ca te iubeste? pune-l la incercare.sa il sune o prietena a tha si sa se prefaca ca este interesata de el. daca nu te iubeste el o va refuza. incearca intai asta dar nu ii da nimic de banuit daca ti-am fost de ajutor pls o fundita:*
Poate pe tine nu te intereseaza iubire ...nu toti sunt ca tine /off si da l-am incercat de atatea ori