| AndreChan a întrebat:

Buna TPU...sunt deprimata deoarece am nevoie de o parere( sau mai multelaughing) ce pot face daca plac un baiat care ma place si a fost cu prietena mea si ea il place dar el nu o place iar daca vreau sa fiu cu el stiu ca se va supara, ce sa fac sa il plac caci poate am o sansa si sa nu mai vb cu prietena mea sau sa incerc sa-l uit si sa raman sa ma uit la prietena mea care incearca sa fie cu el, pls dau funda!

Răspuns Câştigător
| Tiffany_7360 a răspuns:

Depinde, il iubesti? Daca da, atunci incearca cu baiatul acela cine stie ai vreo sansa dar, pentru a avea o relatie cu acel baiat trebuie sa iti sacrifici realatia cu prietena ta! Stiu, se va supara dar, cu timpul va intelege! Si daca nu-l placi pe baiat si vrei sa iti pastrezi prietenia nu incepe o relatie cu el dar, sa stii ca mai tarziu o sa iti para rau.Acum, inima trebuie sa aleaga...O pritenie adevarata sau o simpla relatie cu un baiat? Funditoy?:X:X

1 răspuns:
| loredana_7444 a răspuns:

Pff.ori esti prietena ori nu. Daca esti intr-adevar prietena scoate`ti din cap sa fii impreuna cu fostul prietenei tale.e urat. o relatie poate sa tina 1, 2 luni dar o prietenie cu siguranta tine mai mult. daca stii sa o pastrezi. bafta! Tu alegi!