| Vio199 a întrebat:

Buna TPU... sunt dezorientata sentimental. Daca mie imi mai place de fostull prieten si ma tot gandesc la el dar eu nu mai vreau sa fiu cu el ca mi-e frica sa nu ma faca iar sa sufar ca s-a mai intamplat, nujiu ce-i cu mine IL INJUR, IL DETEST, IL URASC... DAR IL IUBESC sad off si chiar nu il pot uita. FUNAAA

Răspuns Câştigător
| ewygirl a răspuns:

Gandeste-te in primul rand ce iti doresti cu adevarat : te te intorci la el sau ramaneti la situatia acutala, adica despartiti.
Pune-ti ordine in ganduri si ia decizia inteleapta...sau ia decizia inimii!
Dar nu uita:,, Ciorba reincalzita nu are acelasi gust"
Vorbeste cu el si intreaba-l daca el mai are sentimente pentru tine

3 răspunsuri:
| noi3 a răspuns:

Nu-l iubesti, esti doar atasata/atrasa de el.

| Katgirl12 a răspuns:

Draga meastraight facete anunt ca prin aceeasi situatie am trecut si euyawnnu e deloc frumos sa suferisadeu in locul tau nu l-as baga in seama pentru. ca stii si tu dragostea e sora cu suferintasadincearca sa-l ignori si sa nu te gandesti la el, gandeste`te la defectele luihappysi la ceea ce ar putea sa-ti faca daca ai fii don nou cu elhappy. Sper ca te-am ajutat cu cevahappyBafta:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin ce treci tu acum e ceva normal, draga mea. Tu de fapt nu il urasti, chiar tii foarte mult la el. Daca spui ca te.a facut sa suferi. Hmm.nu prea pot sa-mi dau seama la ce te referi. Mai exact ce ti.a facut? Poate ca nu e asa grav precum vezi tu si merita o a doua sansa. Daca intr.adevar si.a batut joc de tine atunci tipul e nesimtit si nu merita iubirea ta. Il poti uita ft usor. Nu te mai gandi la el si chiar daca faci asta gandeste.te la lucrurile rele pe care ti le.a facut, spune.ti in gand ca el nu te merite si nu vei putea fi fericita alaturi de el. In caz ca se mai intoarce la tine fii indiferenta si spune.i ca el nu te merita. Dar daca nu a gresit atat de mult eu zic sa.i mai dai o sansa