Am fost si eu la herghelia de la mangalia si sunt preturi destul de mari si ici nu ingrijesc caii bine. am auzit ca se fac cursuri de echitatie la intrae in ovidius
Buna...si eu ssunt de langa Cta, te as sfatui sa mergi la Herghelia Mangalia, am fost si eu si conditile sunt foarte bune
:* :* :*
Hey sanzyanna duet la herghelia magalia dar din pac ate pentru tine dureaza 30-40 min pan acolo
Buna eu incalec de aprox 10 ani si sunt din cta, daca te ajuta cu ceva este un centru deschis de vreo 3 ani cred spre poarta alba (intre culmea si poarta alba) este un club sportiv exceptional cu caii foarte buni si instructori si mai buni, din cate stiu pentru a putea incaleca acolo ar trebui sa inchiriezi un cal sau sa detii deja unul. Nu se mai face agrement acolo dar o alta varianta foarte buna este la domnul Doctor Stefan Raileanu la Tulcea! Caii foarte buni foarte bine ingrijiti!
Noul centru de echitatie s-a deschis in Oituz, la cateva minute de loc. Lumina :). Iti las aici un link pentru a te documenta putin mai mult. http://www.adevarul.ro/......7114.html.
Ma gasesti si pe mess pe id; teodora.haralambie@yahoo.com. Sper ca iti va placea.
Multumesc mult, am vorbit cu parintii si este mult mai convenabil la oituz
Va asteptam la Oituz, 16 km de Constanta (spre Tulcea). Vizitati-ne si pe facebook Echitatie Constanta Oituz
S-a deschis un nou centru de calarie si la Eforie Sud, avem instructor, fost campion, care lucreaza cu incepatori copii si adulti dar si cu copii cu autism, plimbari pe coasta marii si din toamna dispunem si de manej acoperit incalzit pentru continuarea lectiilor si in perioada rece. detalii si programari la 0726421461
Buna acest centru in eforie sud mai este? Nu am auzit pana acum de el si sunt curioasa
Buna, eu merg saptamanal la herghelia Mangalia, daca vrei sa impartim pretul transportului, da-mi un email pe empirenako(at)yahoo.com
Twister09 întreabă: