| Angela97 a întrebat:

Sunt disperata din cauza inaltimii mele, am 155 cm si termin cls 8 mai precis am 15 ani, mama mea are 1. 75 e inalta iar tatal meu 1, 64.

O sa ma cresc? Este foarte important pentru mine din moment ce ma simt nasol la inaltimea asta adica nimeni nu se uita la mine si imi place de un baiat cu 5 ani mai mare decat mine dar foarte inalt.

Sport fac dar degeaba, in afara de sport mai exista si alte metode de inaltare sau toata sunt in zadar?

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Eu care ma plang ca am 1.77. Crede-ma, nici inalta nu e bine sa fii pentru ca unii te iau peste picior. Incearca o alimentatie sanatoasa, voley/handball sau inot ca sport. Eu ti-as recomanda o vizita la un medic endocrinolog. Poate ai o problema cu glanda tiroida de esti scunda. Eu de aceea m-am inaltat, din cauza glandei tiroide. Nu ezista mersul la endocrinolog!

Bafta!

| Angela97 explică (pentru Tourniquet):

Parintii meu sunt de parere ca voi mai creste, nu stiu cum sa-i conving.

10 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Stai linistita am 2 colege la facultate mai scunde de atat.Mai poti creste pana la 17 poate 18 ani, fetele se dezvolta mai repede si de acum nai sa mai vezi rezultate mari in inaltime poate cu surprize 5 cm maxim... Ce poti face este sa te apuci serios de un sport ca volei sau inot, mananci sanatos, in fiecare dimineata te intinzi si cel mai important dormi +8 ore regulat. Oricum fetele nu sunt foarte inalte in ziua de azi, majoritatea au intre (160/165) deci daca mai cresti si iti pui si tocuri o sa fie bine. Mama ta este inalta dar tatal tau este destul de scund si in general copii seamana 75% cu tatal si 25 cu mama, poate din cauza genelor. Sper ca te-am ajutat

| Angela97 explică (pentru Dr3yga20):

Fetele sunt foarte inalte in zilele de azi, mai toata lumea este lungan, copiii din cls 4 sunt mai inalti decat mine crying
E foarte naspa sa te simti asa...

| Dr3yga20 a răspuns (pentru Angela97):

Serios nu stiu ce sa spun, rar vad vreuna mai inalta de 1.70 dar in fine.
Uite o sa-ti spun ceva, toata viata am fost cel mai scund in afara de clasele 1-4 unde eram printre cei scunzi mereu am fost ultimul. imi amintesc ca in clasa 8 aveam 1.46m, gandeste-te ce e asta tu la 15 ai 155 gandeste-te in ce hal ma simteam eu cand eram cu 10 cm mai mic decat cel mai scund din clasa. oribil. Fratele meu era cu 1 an si un pic mai mare si avea 1.75 adica era ridicol. Mereu imi puneam dorinta ca sa cresc mai inalt, ziceam macar 1.60 sa am. In clasa 12 la 18 ani aveam cam 1.68 tot eram cel mai scund din clasa dar incepeam sa am totusi mai multa incredere in mine fiindca mi-am dat seama ca nu e chiar asa important si ca o scot eu la capat, eram cam ca mama. Acum am aproape 20 si ghici ce am 1.80m si sunt mai inalt cu 1 cm ca fratele meu care nu prea a mai crescut de atunci. Pentru mine, parca ma simt normal si chiar as vrea sa mai cresc, dar cand ma gandesc ca acu 2 ani ma rugam la Dumnezeu ca macar cu 1 cm sa mai cresc, cred ca nu se poate mai bine de atat. Eu zic ca ai sa mai cresti 5 cm macar si cu niste tocuri ajungi binisor. Aaa Glanda tiroida, nu e cea care pune bariera la crestere, influenteaza cumva cresterea scheletului dar nu atat incat sa fie principala cauza.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Dar care e problema ca esti scunda? Eva Longoria are 1.50 si are 37 de ani. Stai linistita, mai ai timp sa cresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa intri in panica.Majoritatea tinerilor, cu mici exceptii, se dezvolta cel mai mult pina la 18 ani.Ai timp suficient sa mai cresti in inaltime.

| IulianaD a răspuns:

Nu conteaza inaltimea... De exemplu: eu am 1, 79... aproape1, 80happy si ce am rezolvat cu asta? Nimic! Daca vrei sa pari mai inalta poarta tocurihappy! Sper ca te-am ajutathappy!

| Angela97 explică (pentru IulianaD):

Nu este asa, e foarte nasol sa fi pitica, mereu am sperat sa ma inalt dar nu cred ca am prea multe sanse si toate colegele mele de clasa sunt inalte crying

| IulianaD a răspuns (pentru Angela97):

Mai bine cauta`ti alt iubithappy daca ala nu e marimea tahee hee

| Angela97 explică (pentru IulianaD):

Eu nu am niciun iubit, am specificat doar ca imi place de el, nu stiu de ce va ganditi mereu la "iubiti".
Mai am timp de asa ceva, dar acum nu este timpul potrivit!