| Publicitatee a întrebat:

Buna TPU sunt disperata nu stiu ce sa mai fac de 3 zile plang incontinu. Spunetiva si voi parerea va rog. Sunt cu un baiat de o luna si am pus intr-o seara o poza cu el la avatar si el s-a suparat pe mine ca de ce am pus poza cu el la avatar ca el nu vrea sa facem publica relatia noastra nu ca nu ma iubeste si pentru ca el nu vrea sa alfe lumea da nu stiu de ce. El zice ca vrea sa fie un nimeni sa nu mai stie nimeni nimic de el. Problema e ca inainte sa fie ca mine vrut sa fie cu o fosta colega de-a mea si ea nu a vrut sa fie ca el. Si acum cred ca el inca vrea sa fie cu ea si de asta nu vrea sa faca publica relatie. Si ma doare cand zice sa nu zic la nimeni nici macar la cea mai buna prietena a mea. Stiu ca inainte de a o cunoaste pe respectiva ma iubea foarte mult si era mai cald cu mine. Acum e mai rece. Uneori il sun ore in sir si imi spune ca a avut telefonul acasa si a fost cu prieteni afara si stiu ca minte pentru ca el nu pleaca fara telefon de acasa dar zic ca el sa evit alta cearta. Voi credeti ca nu vrea sa faca publica relatie cu mine deoarece nu vrea sa afle respectiva? Sau sunt eu nebuna. Nici nu stiu ce sa mai cred. Va rog mult o parerea. multumesc. Scuzati greselile gramaticale!

7 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

De faza cu respectiva fata nu esti sigura, pot exista multe motive pentru care el nu vrea sa faca publica relatia.
poate ar trebui sa ii spui ceva de genu: daca vrei sa mai ramanem impreuna atunci o sa facem publica relatia noastra si nu o sa ne mai ascundem. daca nu atunci bye bye.
Asta e parerea mea. Te complici atata cu el sa va vedeti pe ascuns ca sa nu va vada lumea impreuna sarutanduva sau chestii de genu.
Mai si minte pe deasupra. Mai bine suferi 1 2 saptamani si dupa gata decat sa stai asa si sa iti pui intrebari peste intrebari si sa suferi continuu.

| Turquoize a răspuns:

Nu te supara.da` in ultima ta intrebare spui ca mama ta nu telasa si nu ai avut niciodata un prieten si nici primul sarut.noi (sau eu cel putin) ce sa mai cred?

| Turquoize a răspuns:

@Publicitateebig grinar aia cu mama ta si cu bunicii e pusa de tine?

| PapushaDeCristaL a răspuns:

Pai inseamna ca nu te mai iubeste.cred ca ar trebui sa renuntatibroken heart

| iulya9902 a răspuns:

Renunta! zi`i bye bye...de ce nu ar face publica relatia voastra, ii e rusine cu tine, sau ce? da`l in colo, mai sunt milioane de baieti care stau la rand.ce rost are sa suferi pentru un fraier? da`l in colo, mai sunt milioane de baieti care stau la rand...bafta cu ''divortu''

| Publicitatee explică:

@TryToLoveMe: Intrebarea aceasta nu este pusa de mine la fel ca multe altele. Asta nu este contul meu pe TPU(eu nu am un cont pe TPU) si ma folosesc de contul unei prietene si singura intrebare pusa de mine pe contul asta este cea mentionata de tine.happy

| Publicitatee explică:

@TryToLoveMe: aia e singura intrebare pusa de mine.