De faza cu respectiva fata nu esti sigura, pot exista multe motive pentru care el nu vrea sa faca publica relatia.
poate ar trebui sa ii spui ceva de genu: daca vrei sa mai ramanem impreuna atunci o sa facem publica relatia noastra si nu o sa ne mai ascundem. daca nu atunci bye bye.
Asta e parerea mea. Te complici atata cu el sa va vedeti pe ascuns ca sa nu va vada lumea impreuna sarutanduva sau chestii de genu.
Mai si minte pe deasupra. Mai bine suferi 1 2 saptamani si dupa gata decat sa stai asa si sa iti pui intrebari peste intrebari si sa suferi continuu.
Nu te supara.da` in ultima ta intrebare spui ca mama ta nu telasa si nu ai avut niciodata un prieten si nici primul sarut.noi (sau eu cel putin) ce sa mai cred?
Renunta! zi`i bye bye...de ce nu ar face publica relatia voastra, ii e rusine cu tine, sau ce? da`l in colo, mai sunt milioane de baieti care stau la rand.ce rost are sa suferi pentru un fraier? da`l in colo, mai sunt milioane de baieti care stau la rand...bafta cu ''divortu''
@TryToLoveMe: Intrebarea aceasta nu este pusa de mine la fel ca multe altele. Asta nu este contul meu pe TPU(eu nu am un cont pe TPU) si ma folosesc de contul unei prietene si singura intrebare pusa de mine pe contul asta este cea mentionata de tine.