Invata si fii echilibrată. Atitudinea pozitivă are un efect benefic asupra sănătății. O inima veselă este sănătatea trupului. Nu are sens sa plângi, ci încearcă și vezi ce solutii poti gasi și aplica-le.
Mananca tot ce mancai pana acum dar la jumate. Si fa multa miscare. Bea multa apa. Iti garantez ca iti vei forma un stil de viata super ok si o silueta super ok.
Multumesc pentru sfat. nu am timp sa merg la sala. iar la nutritionist nu am timp si bani pentru toate testele si alte chestii. nu prea mananc sa zic asa. gen mananc doar ce face mama supa de fasole sarmale etc mancare de casa. dar mananc si pizza si cartofi pai. si ce e adv in ultimele 2 luni am cam exagerat cu cartofi pai si pizza. si cola.
Trebuie sa mananci cate putin si des. Cola e inamicul nr 1 nu numai pentru kilograme ci si pentru sanatate. Creeaza dependenta si nu aduce absolut nici un beneficiu.
Cand zic miscare nu ma refer la sala. De exemplu eu cand eram in liceu ma duceam si ma intorceam pe jos. Si era o distanta considerabila. Sau cu bicicleta sau pe role. De asemenea mergeam foarte mult pe role in timpul liber.
La inaltimea ta ar trebui sa ai undeva la 60 kg. Poti incepe sa tii o dieta, sa faci sport (daca iti permite programul). Vergeturile din pacate nu vor disparea.Sa plangi din cauza asta este o tampenie, este un lucru minor ce poate sa fie fixat in cateva luni de zile.Cateva vizite la nutritionist ca sa iti poata face o dieta in functie de varsta, greutate, inaltime si probleme de sanatate (daca este cazul) si s-a rezolvat.Bafta!
Geo2969686 întreabă: