| foreverunicorn a întrebat:

TPU! Sunt elev in clasa a 8-a (am aproape 15 ani) si de ceva timp vreau sa dau meditatii. Sunt un elev bun (ma astept la media 10 la examen) si sunt olimpic national la chimie si fizica. Consider ca m-as descurca sa meditez copiii din ciclul primar (se pare ca foarte multi se mediteaza) la romana sau matematica, si chiar pe cei de varsta mea la stiinte (la nivel de clasa). Totusi, nimeni nu se arata interesat, desi au nevoie de meditatii. Parintii au impresia ca daca nu sunt profesor, nu am cum sa le pregatesc copiii cum trebuie, insa nu este asa.
Am mai pregatit colegi pentru teste si pot spune ca m-am descurcat bine. As cere un pret mult mai mic decat un profesor, chiar daca as invata copiii aceleasi lucruri, la acelasi nivel.
Cum ar trebui sa ma promovez? Voi ati face meditatii cu un elev?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că tot e vacanță, ai putea să-ți ajuți prietenii, vecinii sau rudele la teme. Primele 2-3 ore gratis și după cu bani, să vadă părinții lor ce potențial ai, dacă ai răbdare să explici etc.

Am dat meditații și am avut destul de repede alți doritori. Important e să ai răbdare și să te faci plăcut de "elevii tăi".