Poate nu știe să se machieze și dacă știe și nu se machiază e fix alegerea ei, cum e și alegerea ta de a te machia. Nu e mai deosebită cu nimic că nu se machiază, dacă ție îți place să te machiezi fă-o. Trebuie să înveți că nu toată lumea e de acord cu tine.
Există și astfel de oameni, tot ce poți să faci e să îi ignori.
Spune-i prietenei tale fix ce ai scris aici, că tu nu ai o problemă cu ea că nu se machiază și nici ea nu ar trebui să aibă cu restul. E fix problema fiecăruia cum se exprimă
''Daca cineva dedica atat de mult intr-un lucru de care e super incantat, de ce trebuie sa vii tu sa i strici tot entuziasmul?'' Asta ma intreb si eu.Si eu aveam o pasiune si mereu tata ma facea ciudat.Adica domne daca nu iti place vezi-ti de treaba, ce te iei de mine? I-am si zis odata ca d ce se tot i-a de mine si ca e ultima data cand ma mai las afectat de ce zice el.Si asa am si facut, nu mi-a mai pasat de ce zice. Daca asta ma face pe mine fericit, sa accepte.Gandeste si tu asa, daca pe tine te face makeup-ul fericita nu trebuie sa iti pese de ce zic alti, asta e pasiunea ta si sa accepte nu sa te judece.
Twister09 întreabă: