| sweet1399 a întrebat:

Sunt fata si am 14 ani, clasa a IX-a. Pana acum nu aveam cosuri, dar, saptamana asta ainceput sa mi se faca unul pe barbie si unul pe frunte. Imi curat fata cu un scrub face si folosesc o crema hidratanta. Am fost la o farmacie naturista sa cer ceva pentru cosuri dar doamna respectiva mi-a spus ca nu am nevoie asa ca mi-a dat ceva pentru curatarea fetei. Cu, cateva zile inainte de aparitia cosurilor am inceput sa folosesc o lotiune calmanta pentru curatare de la Oriflame si m-am gandit ca e ceva reactie la aceasta. Imi puteti spune ceva creme pe care as putea sa le folosesc sa nu imi apara mai multe cosuri?

Răspuns Câştigător
| RockOrNothin a răspuns:

E o crema "anti-acneică" de la Vivanatura, un tub de vreo 20 ml,dai pe zona afectată, stai noaptea cu crema pe față și vor incepe să dispară. Sau un spray, Apimond, pe care ai instrucțiuni de folosire ( happy ) care tot așa, usucă coșurile

| sweet1399 explică (pentru RockOrNothin):

Le pot gasi la farmcie? Ce pret au acestea?

| RockOrNothin a răspuns (pentru sweet1399):

VivaNatura (crema )o iau de pe net (http://vivanatura.ro/categorie-produs/ingrijire-ten/) iar Apimond se gaseste in farmacii(eu l-am luat de la HelpNet), dar nu sunt sigura cat costa :-s.
Si de exemplu, eu folosesc Apimond dimineata, la pranz cand vin de la ore si seara ma dau cu crema si nu prea mai am probleme.
Pai, sper sa gasesti;)

| sweet1399 explică (pentru RockOrNothin):

OK. Multumesc! :*

3 răspunsuri: