Buna!
Pai in primul rand arata-i ca meriti sa iesi afara. cat timp este plecata la munca fa curat prin casa. spala vasele Astfel te va rasplati si te va lasa afara.
Daca nu merge asa, poarta o discutie foarte serioasa cu ea. si explica-i ca ai nevoie de libertate. si dai un exemplu : "Cum ar fi fost ca mama ta sa nu te lasa sa iesi afara,, si te tinea inchisa ca pe o prizoniera in casa? Ar fi fost bine?" Si poate va simti cum ar fi fost si te va lasa afara. Plus explica-i ca te faci de ras in fata celorlalti si ca numai ai 2 ani ca sa-si faca griji. poti sa-ti porti si singura de grija de acum. !
SUCEES!
Pa, pa.
Eu am 13 ani si mai intai de toate i-am castigat increderea mamei mele, adevarat e faptul ca nu ma lasa sa ma duc la plaja cu colegii neinsotita de un adult dar cu iesitul in oras nu am nici o problema
De ce nu vrei sa fii tu putin mai incapatanata decat ea? Incearca varianta asta, cu explicatiile nu ajungi nicaieri.
Probabil mamei tale ii e oarecum teama cand vede ca ai crescuttt...sau probabil nu e de acord cu prietenii tai din diverse motive. Incearca sa vorbesti cu mama ta si incearca sa o convingi ca ai crescut si ca vrei sa petreci mai mult timp cu prietenii. Daca nici asa nu "cedeaza" atat tu cat si prietenii tai inplicati`va in diverse acivitati etxtrascolare, diverse actiuni care va vor forma ca oameni si nu poti sa spui ca mama ta va refuza sa te implici intr-o activitate "educationalaaa". Incearca ca se poateee!
Heiii
Asa e si mama
Dar abia sambata am vconvins'o sa ma lase in mall ca inca 3 prieteni si acum am observat ca are incredere in mine si ma poate lasa sa ma duc deoarece stiu ce e rau si stiu ce e bine ...pana acum nu avea incredere in mine zicea ca ti se poate intmpla ceva...
Abia am convins'o spunandu'i de alte colege de la mine din clasa ca pe ele le lasa mamale lor dar pe mine nu [am 14 ani ]
O zi buna bafta!
Uite cum trebuie sa faci: Te porti frumos o saptamana intreaga: speli vasele, iti faci temele cand vii de la scoala si ai grija ca atunci cand ea vine acasa sa te gaseasca lucrand.
Andrei67y5 întreabă: