Iti cauti rusinea omului, popularitatea inseamna prostie si a se da mare cu multe chestii cum ar fi stilul de haine si ceea ce scoate din gura omul. Mai bine iti vezi de ale tale si asa te multumesti ca nu esti ultima firmitura de pe masa. Cativa amici una alta e destul banii nu aduc fericirea vietii.
Eşti şefa clasei şi nu eşti integrată bine?
Să fi şefa clasei e o mare responsabilitate, şi asta cuprinde comunicarea. Dacă nu comunici, de ce eşti şefa clasei?
Am zis eu ca nu comunic? intr-adevar este o mare responsabilitate si pentru ca am fost aleasa prin voturi de catre colegi, trebuie sa fac o impresie buna dar vreau sa ma integrez mai bine in relatiile cu copii mai mari de clasa a 10 a 11 a 12.
Ca sa fii mai populara trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1. Trebuie sa fii foarte sociabila si deschisa la aproape orice.
2. Nu lipsi la nici o petrecere la care esti invitata.
3. Daca cineva se ia de tine, spune-i ca il roade invidia, sau orice alt raspuns inteligent care sa il puna la punct.
4. Iesi in oras cu cel mai popular baiat.
5. Aspectul e foarte important pentru a fii populara. Trebuie sa te imbraci in haine care te pun in valoare, viu colorate, si daca porti uniforma, pune mult accent pe coafura, machiaj, manichiura si accesorii ( accesoriile trebuie sa se asorteze bine cu uniforma ). Daca nu ai uniforma tot trebuie sa dai importanta si parului, accesoriilor si machiajului.
6. Ca sa fi mai populara, trebuie sa ai multi prieteni pe facebook, care sunt de asemenea populari, sa ai multe poze faine cu multe like-uri la ele.
Sper ca ti'am fost de ajutor.
MyNameIsAna întreabă: