După, ce o să faci cu ea? Caută un iubit și lasă fanteziile pentru noaptea, când visezi.
Ai 14 ani... esti sigura de sentimente tale la aceasta varsta? La fel cum crezi ca ti-a placut de ceilalti baieti (si de ala cu 8 ani mai mare) la fel poate sa fie si acest caz. Asteapta sa treaca timpul si apoi o sa stii singura ce trebuie sa faci.
Uita-te la The Professor (2018), in care Johnny Depp are o fata care zice la fel ca tine. Vezi ce s-a intamplat si ce a ales ea sa faca.
Am spus acum ceva vreme aici pe site ca majoritatea fetelor au inceput sa se creada lesbiene si mi-au sarit mai toti in cap. E doar in capul tau asta. Continua sa cauti un baiat.
Incearca sa ti exprimi sentimentele de fata cu ea. La fete nu e chiar asa ciudat ca la baieti.
Tip: Daca te afli in fata ei si iti este teama sa i spui, urmeaza aceasta instructiune:
Numara descrescator de la 5 pana la 1 si apoi fa o. Stiu ca pare banal, dar chiar functioneaza
Uite,nu asculta de chestiile religioase sau de oamenii super traditionali, daca tu consideri ca ea este cea pe care o iubesti/placi, eu iti recomand sa vorbesti cu ea si sa-i spui ceea ce simti.Este foarte important si foarte curajos sentimentul pe care il ai fata de ea. Daca totul nu decurge cum ai planuit, inca poti sa explorezi, sunt comunitati mari pe internet.
Dintotdeauna omul a încercat să-și justifice păcatul
Lesbianismul este "Atracţie erotică patologică şi satisfacere sexuală între femei; safism; ginecofilie". Indiferent de cum poate fi perceputa această forma de falsă iubire, ea rămâne o deviaţie de la comportamentul sexual normal şi natural. Lesbianismul, conform doctorului grec din antichitate Galenus, era cauzat de „o mâncărime continuă și persistentă a labiilor la unele femei". Vestea bună? Puteai scăpa de această situație neplăcută dacă îți frecai labiile de cele ale unei alte femei.
O fată poate dezvolta frică de bărbați din cauza problemelor din familie.
Exemplu un tată alcoolic și violent.
Sunt 4 păcate sexuale pe care religia creștină le interzice
Adulterul
Curvă
Necurăția: Se referă de cele mai multe ori la homosexualitate și lesbianism.
Nelegiuire: Indecență nerușinată, viață neînfrânată, depravare necontrolată, o dispoziție sau o tendința constantă la rău, o corupție înnăscută a omului neregenerat), persoană cu o astfel de caracteristică are o desconsiderare obraznică a opiniei publice, păcătuind în plină zi cu aroganță și dispreț. Din nou, această se referă adesea la păcatul sexual.