| xoxo_9953 a întrebat:

Buna TPUsad sunt foarete trista si sufar foarte mult am o mare problemastraight face Sunt cu un baiat de 3 ani si nu ne mai intelegem,nu ne mai potrivimk ne certam mai mereu dar ne impacam,si iar ne certam...,eu il iubesc enorm.,si el pe mine. am incercat de toata si schimbari si degeaba il iubesc dar vreau sa-l las sa am viata mea poate mai tarziu sa-mi gasesc pe cineva,si sa-mi gasesc pe cineva care ma fa vare fericita,dar cum sa fac asta cand il iubesc va rog,astept mesaje multe dela voi sad am nevoie de cineva., care sa fie app de minesad

5 răspunsuri:
| guardian18angel a răspuns:

Nu-ti face griji. Asta nu e ceva ce se intampla foarte rar, ci dimpotriva, se intampla foarte des.

Atunci cand suntem adolescenti, de pe la 14 ani in sus, pana pe la 20 si... ne schimbam foarte repede si foarte mult, si daca ajungi sa iubesti pe cineva pe la varsta aia, e o posibilitate destul de mare sa ajungi sa nu mai poti sta langa el din cauza ca va indepartati unul de celalalt, avand in vedere ca motivul pentru care v-ati indragostit la inceput, se miceste odata cu schimbarile prin care treceti.

E inevitabil si nici nu e foarte bine sa pui asa mult suflet acum, la inceput. E mai bine sa te simti bine si sa te distrezi, iar mai tarziu sa lasi lucrurile atat de... riscante.

Suna sec, si daca ti-as spune sa iubesti acum ca acum e cel mai bine ar suna frumos din partea mea, dar nu ar suna foarte inteligent.

Lasa-l daca te face nefericita, nu te mai lupta cu el sau pentru el, daca trebuie sa faci asta doar sa fiti impreuna. Nu are rost... nu si cand situatia e in felul asta.

Stai linistita happy iti promit c-o sa fi fericita, nu e nici un dubiu in asta.

| claustrofob a răspuns:

Buna! Îmi pare rău pentru situatia ta sad... Ştiu cum e în astfel de momente, ai impresia ca nimeni nu te intelege si oricate sfaturi ai primi ti se par usor de spus dar greu de facut. Analizeaza bine situatia. Deja ţi-ai dat şi tu seama ca fara el o sa iti fie mai bine. Fi hotarata si pune piciorul in prag. Daca vezi ca nu mai merge eu zic ca nu are rost sa va chinuiti unul pe altul ca sa zic asa, mai ales ca va tot certati straight face... Vorbeste cu el si hotarati sa luati macar o pauza si sa vedeti cum este iar mai apoi luati o hotarare definitiva. Succes si ai grija de tine :*

| xoxo_9953 explică:

Eu l-as lasa si acum, pentru ca nu e cum mi-as dori, dar voi muri fara el, ce sa fac? sa stau sa indur de dragul de a fi totusi 3 ani...e greu de uitat, nu voi mai avea chef de nimic ma voi deprima, o sa fiu vai de capul meu...

| EgoFiet a răspuns:

sad Eu zic sa nu renunti. eu am facut la fel credeam ca voi gasi pe cineva care ma va face fericita si acu regret enorm. Vorbeste cu el, spiunei ca il iubesti mult si nu vrei sa il pierzi, daca tine asa de mult la tine te va intelege. Si daca e sa va certati dintr-o prostie spune-i ca da, e ca el [ lasa de la tine ] gandeste-te ca il vrei pierde. Sper caa te-am ajutat sad Si sa-mi spui ce ai facut.kiss

| marpey16 a răspuns:

Fiecare sfarsit fericit- daca este un sfarsit fericit fortat- poate avea urmari dezastruoase. Ai avut parte de un final fericit- ultimii 3 ani pot fi numiti un final fericit nu? Dar acum trebuie sa il lasi sa plece, pentru ca, daca ramai cu el, daca ai parte si de finalul asta fericit, cand o sa se termine, durerea ta o sa fie multiplicata. Aceasi durere pe care o ai acum, dar de 2-3 ori mai mare. Crezi ca poti suporta asa ceva?
Stiu ca e greu, stiu ca doare, dar treaba asta tine de instinctul tau de autoconservare- esti dispusa sa risti o depresie mai mare decat cea in care o sa fii daca te desparti de el acum?
Si nu cumva sa te gandesti ca o sa fie mai bine, pentru ca asta nu e adevarat. Trebuie sa accepti adevarul- situatia asta nu are cum sa se imbunatateasca. Situatia asta nu duce la nimic bun.
Si da, o sa suferi. O sa fii in depresie un timp, o sa iti fie dor de el in fiecare zi- dar suntem oameni, iar nimic nu dureaza pentru totdeauna. Considera suferinta aceasta nu ca un ocean nesfarsit, ci ca o perioada finita de tranzitie, spre o viata mai buna.