| skriil a întrebat:

Sunt foarte confuza in legatura cu ce va urma dupa un an. Sunct clasa a 8 a si am gandesc serios la liceu. Vreau la liceul de arte la filologie. Visul meu este sa dau apoi la actorie sau la jurnalism. Cu media nu e o problema, invat destul cat sa ajung unde imi doresc si ma voi mentine asa. Dar..nu stiu unde voi sta. Nu sunt din orasul unde voi merge la liceu..si nu vreau la internat ca am auzit ca nu e deloc bine. La gazda nu stiu ce sa zic.Ce as putea sa fac sa i-au decizia cea corecta. Familia mea nu ma prea sprijina.Nu au bani si spun ca va trebuie sa fiu independeta pentru ca INDEPENDENTA ZIDESTE CARACTERUL. ofer funda celor mai bune sfaturi, celor mai informative raspunsuri. Sfaturi pentru aceasta "independenta finanicara ca liceana" si pentru "gazda sau internat"? Desi ideea de internat nu imi surade deloc.

Răspuns Câştigător
| DaReZon a răspuns:

Salut.
La internat stiu cum este: trebuie sa suporti anumite specimene in camera care nu te lasa sa inveti sau sa dormi noaptea.
La gazda daca nimeresti o persoana buna este bine. Persoanele bune sunt de obicei femeile mai invarsta. Dar daca ai zis ca nu prea ai bani e cam greu.
Eu am dat la filologie intr-un liceu din oras cu speranta de a ajunge politist, jurnalist sau avocat.

Daca vrei sa te duci la acel liceu eu iti sugerez la GAZDA. Dar ai grija la ce persoana te duci (sunt tot felul de oameni mai ciudati). Spunelor ai tai sa faca un sacrificiu pentru tine ca sa ajungi si tu ceva in viata. Succeswinking
Regards, Woozie_Triade@Yahoo.com

0 răspunsuri: